reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków i innych :)

Hehe,to ja troche z innej beczki. :-p

Ja i moj brzuszek - 13 dni po porodzie. ;-)

agakp8.jpg

reklama
Świetnie! teraz brzuszki po rozdwojeniu:-) muszę najpierw sobie pstryknąć i napewno wkleję(ale do tego czasu po sto brzuszków codziennie;-) )

Pamiętacie jeszcze ten watek... niby tylko dwa miesiące temu z hakiem to było a wydaje się, że tak dawno.... bo ja juz nie pamiętam i nie mogę sobie wyobrazić jak to było bez mojej Anielki....

MJU-JA JUż TRZY RAZY RODZIłAM I ZA KAżDYM RAZEM JESTEM ZDZIWIONA JAK TO WSZYSTKO SIę DZIEJE ... JAKIE TO WSZYSTKO DZIWNE I CUDOWNE:-)

Ja rodziłam pierwszy raz ale także mam wrażenia jakby to było lata świetlne temu.
A to moje zdjęcie tylko że z przodu.Patrzyłam czy tak mogę ubrac się na chrzest u siostry .W tle na dole moja córcia patrzaca co ta jej mama wyprawia.

reklama
Do góry