reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków i innych :)

reklama
NADZIULKA duże buzi od MISKI :) :) :) , z ciebie też ładna mamusia będzie :) tylko brzusio widać z przodu, ty chyba nic nie przytyłas??!!

MISIA ja jestem prawie 11kg do przodu :) i jestem ciekawa jak szybko zrzuce te kilosy. A moja córa wazy tylko prawie 3200 :-*

Dzięki Baśka, to tylko tak na zdjeciach ;) ;) ;)

Nadzia, kobieto!!! ja mam juz 17 do przodu, i nie wiem gdzie to jest :) nikt mi nie wierzy jak mówię,z czego z jedenj stronu sie cieszę, myśle, źe to tez woda w organizmie sie teraz bardziej zbiera na koniec, bo troszke puchnę!!! Mój mały tydzień temu miał 2800 plus, minus 200gr, tak mówił lekarz :)

Misia sliczniusi brzusio ;D ;D wy dziewczyny tylko tyle przytyłyscie???No to wam zazdroszcze !!! Bo ja jestem do przodu 21 kg !!! Czy to znaczy ze będę miała dzidziusia duuuużego klocuszka ::)

Natalko, chyba raczej to, ze chude dziewczyny podczas ciąży tyją więcej niż te co maja kg w sam raz lub nadwage, i wcale tego po nich nie widać :) ty jesteś tego przykladem np. :)

reklama
Do góry