reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

reklama
agutkaZG pisze:
Pelnapsikus,cudownie zgrabny brzusio i rowniez bardzo szczuplutki! :D
A Twoja buzie,to skads znam. :D Siedzisz moze na gronie? Hihihi. :D
A siedze sobie, ale tam nie mogę pisać wszystkiego co mnie dusi i wyjada od środeczka, dlatego postanowiłam poszukac miejsca w którym bym mogła się pożalić i pogadać normalnie, gdzie żaden wścipski znajomy nie będzie szukał moich wypowiedzi :mad: echhh... Nio i trafiłam tu :)

Dziękuję wszystkim za miłe słówka :laugh:

MARGOLIS naprawdę ladnie wyglądasz, i zeczywiście twój brzuszek nie wyglada na 2-jeczke, niektóre dziewczyny z 1-neczka maja taki sam lub większy :) widać ze dbasz o siebie, naprawdę ładnie wygladasz!!! GRATULACJE!!

DZIKUSKA ale z ciebie szprycha jest!!! :) a ile ty masz wzrostu??? bo wage mamy podobna tylko ja chyab jestem niższa od ciebie

PELNA PSIKUS fajne zdjęcie, trzymaj sie ciepło, i dbaj o dzidzie a jakieś poważne decyzje to zostaw jak sie baby urodzi :) tak najlepiej chyba!

agutkaZG heh teraz to i ja już poznaje a wogóle to masz bardzo podobne spodenki do moich tych co mam na zdjęciu na gronie a może i takie same :)

Miska_T dziękuję! a co do decyzji i dbania o siebie to staram się z całych sił, musze dla Olivierka ;)

reklama
Do góry