reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków i innych :)

reklama
Mycha12
czy ja wiem, moj brzusio wydaje mi sie ogromny! A do drobnych osob nie naleze raczej ;D Przed ciaza wazylam 66kg przy 166cm wzrostu, to raczej nie malo ;D Ale na razie mam 71kg, nie jest zle :D

royanna pisze:
Mycha12
czy ja wiem, moj brzusio wydaje mi sie ogromny! A do drobnych osob nie naleze raczej ;D Przed ciaza wazylam 66kg przy 166cm wzrostu, to raczej nie malo ;D Ale na razie mam 71kg, nie jest zle :D

30tc i tylko 5 kg na plusie? Czy to nie za mało troszkę?? Jak Ty to robisz??

na poczatku ciazy schudlam do 64.5 kg, potem zaczelam nabierac masy, lekarz mowi, ze waga jest ok, wiec wszystko chyba dobrze ;D
nic nie robie, jem ile jadlam, i jem wszystko, zawsze mialam duzy apetyt wiec teraz nic sie nie zmienilo, bo jest jak wczesniej :D

no nie, ale piękne brzucholki macie, chyba też coś wkleję, żeby się pochwalić moją Miluśką w brzuszku.
a z tego co widzę to żadnej reguły nie ma , jedne brzuszki duże , drugie małe - pewno od ilości wód płodowych zależy rozmiar

Royanna,ja tez uwazam,ze wszystko jest ok. :) I wydaje mi sie,ze jeszcze troszke przytyjesz pod koniec ciazy. :) Wazne,zeby Dzidzia wazyla 3kg i bedzie gut! :D

dzieki AgutkaZG, tez wydaje mi sie, ze jeszcze nabiore masy! Wazne aby dzidzia byla zdrowa! 20 lipca mam usg, to bede wiedziec jak duza mniej wiecej jest!

reklama
ja na poczatku wazylam 52 teraz 59 brzuszek mam maly jakby to byl dopiero 4-5 miesiacaktualnego zdjecia niemam to ktore teraz wysylam jest z 5 miesiaca aktualne dosle jutro pojutrze

Do góry