reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

Hahahahahahahaha! :D :D :D :D :D Moj kolega to samo "Jaki dziwny ten pies :o ". ;D No nie moge,ale jaja! :D

Edi,ja mam cale szczescie tylko 40km nad to jeziorko i jade w lipcu z rodzinka tam na wczasy. :D Ahhhh,juz sie doczekac nie moge. :D Wies,woda,cisza... Konie,koziol,daniele,dziki,pawie... Zyc nie umierac. :D

reklama
Aga a gdzie jezdzisz nad te jeziorko?
Wiesz i ja dałam się nabrać z tym dzikiem,pomyślałam,że jakoś dziwne ma futro :-[ ten pies!!!

Szczerze mówiac ja tez myslałam ze to psinka ;D
I dopiero jak Agutka napisla ze to dziczek to blizej sie przyjrzałam ;D
Niezle hihihi :)
Tez Ci zazdroszcze tego jeziorka :)

Mamaoska,do Bronkowa,to jest za Krosnem Odrzanskim. :D Uwielbiam tamtejsza cisze. :D Jezdze tam co roku,bo mojej mamy szefowa ma tam domek i udostepnia go swoim pracownikom. :D
Moze w tym roku przyjedziesz tam poplazowac? ;D

Nadzia,no kurcze,ja nie wiem,ze ludzie takiego dzikusa moga do psa porownywac,hahaha. ;D Z taki dlugim ryjkiem. :D A jeziorko,hm... Dawaj do ZG,to sie nad nie wybierzemy napewno. :D
:-* :-* :-* :-*

Do bronkowa i ja od czsu do czasu zajeżdzam.U nas w okolicy jest około 6 jezior i jest w czym wybierać.
Ale zazwyczaj jesteśmy w Osiecznicy my tu mamy jezioro w lesie i jest bardzo fajne dla dzieci.

a ja jeżdzę na Łochowice choć w ostatnio bardzo sie tam pogorszyło :( albo nad drugie którego nazwy nie pamiętam a jedzie sie jeszcze dalej za Łochowicami. Na Osiecznicy nie byłam choc to od Krosna niedaleko :)

reklama
Ternim wyjazdu mamy juz wstepnie ustalony na noc z 4na 5 ipca ale 30 czerwca mam wizyte u gin i zobaczymy co nam powie :) W kazdym razie jazda 8 godz. mnie przeraża troszke, zwłaszcza przy kłopotach natury gastralnej ;)

Do góry