reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

reklama
To ja dołączę swój brzusio z 25 tc.

25tc7sl.jpg

Ja to jestem grubasek :)

rany boskie.. Megi.. strasznie mi przypominasz na tym zdjęciu moją dawną znajoma Małgośkę..
nie widziałam jej z 8 lat, ale podobna do ciebie..
wiem tylko że jakiś czas temu urodziła synka i wyszła za mąż za Marka ( czy Michała - imienia nie pamiętam :D ) ..
fajnie wyglądasz

Megi Wcale nie wyglądasz grubo!! masz po prostu fajny brzusio!!ja też mam taki a to moja pierwsza dzidzia :laugh: :laugh: naprawdę fajnie wyglądasz!! ;)

Dzięki dziewczynki za otuchę.
My brzuchatki musimy się trzymać razem.

Aga to raczej nie ja jestem tą Twoją starą znajomą (mój mąż to Daniel a i Agnieszek to ja zanm ze cztery)

Megi z takich pięknym brzuszkiem to chyba nikt nie ma wątpliwości ze w cąży jesteś i w komunikacji miejsciej ci ustępują miejsca. Powiem wam ze ja wciaż mam z tym problem, po prostu stoję w tramwaju bo nikt sie nie ruszy :(

Megi cieszę się,że nie tylko ja mam taki pokaźny brzuszek ;)
Chyba znowu trzeba zmusić męża do sesji ;D

reklama
Megi! Super! Ja już nie mam sił na zmuszanie męża do zrobienia fotki bo on to zapalony fotograf i najlepiej całą sesję wymyśla a ja chcę jedno szybkie zdjęcie i ciągle problem. A brzuch też już mam duży....

Do góry