MamaXTrzy
Fanka BB :)
Dokładnie[emoji16][emoji16][emoji16] chociaż czasem czuje ze jest rywalizacja miedzy Nimi[emoji4]Będzie miał kto matki bronić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie[emoji16][emoji16][emoji16] chociaż czasem czuje ze jest rywalizacja miedzy Nimi[emoji4]Będzie miał kto matki bronić
Można SN ale bardzo rzadko się to zdarza bo dzieci najczęściej są źle ułożone. Koleżanka w 32 tc urodziła SN.Mnie tez plecy juz okropnie bola i biodra w niektore dni to juz sama nie wiem czy mam lezec czy siedziec a to dopiero polowa, eh. A jako mama blizniakow bedziesz miec cesarke? czy mozna blizniakow rodzic naturalnie? zawsze mnie to zastanawialo hihi
Jezuuu[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] gdzie ten Dzidziol masz??? Nie powiedziałabym ze jesteś w ciąży[emoji173][emoji7][emoji123][emoji123]To i ja ....19tydzień
No za bardzo nic nie widać, może tak delikatnie coś się zaczyna odznaczac. W pierwszej ciąży też tak koło 20 tygodnia było widać więc teraz tak samo. Sąsiedzi jeszcze nie widzą że noszę dzidziusiaJezuuu[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] gdzie ten Dzidziol masz??? Nie powiedziałabym ze jesteś w ciąży[emoji173][emoji7][emoji123][emoji123]
W drugiej i kolejnej zawsze większy[emoji123] sliczny masz brzuszek. Ja kocham swoją betoniarke[emoji7][emoji123]Armagedon aż strach pomyśleć co będzie na koniec...
Pierwsze foto z dziś, a drugie dla porównania z poprzedniej ciąży..
W drugiej i kolejnej zawsze większy[emoji123] sliczny masz brzuszek. Ja kocham swoją betoniarke[emoji7][emoji123]