reklama
PatkaPatka
Fanka BB :)
Spoko Twoje to nic, ja wczoraj pod jednym pośladkiem zauważyłam takie wstrętne czerwone.. Mam nadzieję ze jaj kupię maść na blizny to zejdzie bo jeżeli nie to chyba będę musiała je laserem usuwać.. masakra..No to zaczęliśmy 23tc I pojawiły się rozstępy.... Zobacz załącznik 882790Zobacz załącznik 882791
Ps. Piękny brzuszek :*
U mnie przy Olku wyszły dosłownie na kilka dni przed cesarka I to tylko troszkę z lewej strony pępka. I dokładnie w tym samym miejscu pękam już teraz uhhhh.Ja mam caly brzuch w rozstepach po poprzednich ciazach [emoji24] zbledly z czasem ale martwie sie zeby inne nie wyszly. I to wyszly dopiero w 8 miesiącu
O pośladkach I piersiach nie wspominam, mam tam tygryska jak talala
Ja wole pupy nie oglądać bo urosła o 3 rozmiary już xD mąż w niebie a ja czuję się jak szafa trzydrzwiowa [emoji20] [emoji23] na piersiach mam wciąż zapas skóry po wcześniejszej ciąży, brakowało wypełnienia xDSpoko Twoje to nic, ja wczoraj pod jednym pośladkiem zauważyłam takie wstrętne czerwone.. Mam nadzieję ze jaj kupię maść na blizny to zejdzie bo jeżeli nie to chyba będę musiała je laserem usuwać.. masakra..
Także teraz skóra w końcu nie wisi
MamaXTrzy
Hehehhe m to samo[emoji16] ale tez juz uroslam. Mowie do meza ze jak betoniarka wygladam [emoji23]Ja wole pupy nie oglądać bo urosła o 3 rozmiary już xD mąż w niebie a ja czuję się jak szafa trzydrzwiowa [emoji20] [emoji23] na piersiach mam wciąż zapas skóry po wcześniejszej ciąży, brakowało wypełnienia xD
PatkaPatka
Moja właśnie wydaje mi się że nie urosła i bez ciąży była wielka haha więc skąd te rozstępy ..Ja wole pupy nie oglądać bo urosła o 3 rozmiary już xD mąż w niebie a ja czuję się jak szafa trzydrzwiowa [emoji20] [emoji23] na piersiach mam wciąż zapas skóry po wcześniejszej ciąży, brakowało wypełnienia xD
Anet29
Spoko Twoje to nic, ja wczoraj pod jednym pośladkiem zauważyłam takie wstrętne czerwone.. Mam nadzieję ze jaj kupię maść na blizny to zejdzie bo jeżeli nie to chyba będę musiała je laserem usuwać.. masakra..
Patka rozstepy raczej juz nigdy nie znikna, ja mam po poprzednich ciazach na piersiach, i po bokach tak jakby na biodrach w dol na noge schodza, wygladaja okropnie, raz wspomnialam mezowi ze chyba na laser pojde a on powiedzial ze chyba zwariowalam
reklama
PatkaPatka
Dlatego ja nawet nie pytam o zdanie bo powie że kocha moje rozstępy tak samo jak cellulit.. co ma innego mówić pójdę i już jak będą bardzo widoczne bo narazie wyglądaja jakbym wrzątek na siebie wylała. A jak nie to odpuszcze, przecież żadna z nas nie jest idealna.Patka rozstepy raczej juz nigdy nie znikna, ja mam po poprzednich ciazach na piersiach, i po bokach tak jakby na biodrach w dol na noge schodza, wygladaja okropnie, raz wspomnialam mezowi ze chyba na laser pojde a on powiedzial ze chyba zwariowalam