reklama
Duzy juz [emoji4] imiona juz wybrane?A to domek moich chłopaczków [emoji4][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 881130
karOls9
Fanka BB :)
Tutaj na zdjęciu wyszedł dość duży, ale nie jest aż taki wielki jeszcze [emoji4] imiona jeszcze nie wybrane czekam aż mąż wróci z delegacji i musimy coś wymyślec [emoji4]Duzy juz [emoji4] imiona juz wybrane?
motylkowelove
Ooo jaki fajny [emoji4] No mnie już plecki bola z jedną a tutaj jest dwojeczka także te domki to niezle wyzwanie [emoji4]
karOls9
Wszytskie brzusie ciążowe są super [emoji7][emoji7] no naprawdę troszkę się martwię jak to będzie potem z moimi plecami ale mam nadzieję że nie będzie tragedii i jakiś się ruszać będę [emoji5]Ooo jaki fajny [emoji4] No mnie już plecki bola z jedną a tutaj jest dwojeczka także te domki to niezle wyzwanie [emoji4]
Anet29
Wszytskie brzusie ciążowe są super [emoji7][emoji7] no naprawdę troszkę się martwię jak to będzie potem z moimi plecami ale mam nadzieję że nie będzie tragedii i jakiś się ruszać będę [emoji5]
Mnie tez plecy juz okropnie bola i biodra w niektore dni to juz sama nie wiem czy mam lezec czy siedziec a to dopiero polowa, eh. A jako mama blizniakow bedziesz miec cesarke? czy mozna blizniakow rodzic naturalnie? zawsze mnie to zastanawialo hihi
karOls9
Będę mieć cesarke , bo lekarz mi już mówił że to jest bezpieczniejsze dla dzidziusiow, a po drugie ja miałam cesrake z synem więc troszkę strach żeby nic się nie stało [emoji5]Mnie tez plecy juz okropnie bola i biodra w niektore dni to juz sama nie wiem czy mam lezec czy siedziec a to dopiero polowa, eh. A jako mama blizniakow bedziesz miec cesarke? czy mozna blizniakow rodzic naturalnie? zawsze mnie to zastanawialo hihi
MamaXTrzy
Śliczny!![emoji7][emoji7] trzech synów![emoji16][emoji16] jak u mnie[emoji123][emoji123][emoji123]Duzy juz [emoji4] imiona juz wybrane?
PatkaPatka
reklama
karOls9
Będzie miał kto matki bronićŚliczny!![emoji7][emoji7] trzech synów![emoji16][emoji16] jak u mnie[emoji123][emoji123][emoji123]