reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
Piękne te zdjęcia są! Na moim USG wcale nie było za dużo widać, a ostatnie było ponad miesiąc temu. Na połówkowym mam nadzieję, że będziemy mogli wszystko dokładnie obejrzeć.
W ogóle okazało się, że lekarz, który mi robił USG w szpitalu 2 tyg. temu też pracuje w mojej przychodni i będzie USG połówkowe robił. Kogoś, kto tak dokładnie przeprowadził to badanie jeszcze nie widziałam, strasznie się cieszę, że idę właśnie do niego na badanie :-)

Sliczne zdjecia dzieciaczków :) Nie ma to jak dobry sprzet USG.
Na moim zdjeciu dzidzia jest nie tak wyrazna :( Moze jak bedzie "starszy" to sie uśmiechnie do zdjecia ładniej ;)

Angun śliczny brzusio i malenstwo!!!

Postanowiliśmy sie Wam pokazać:p To są fotki ( wycinki z filmiku) z USG prenatalnego, które bylo prawie 3 tygodnie temu. Strasznie mi się podoba Bąbel. Pierwsza fotka od przodu( mały kosmita/kosmitka), druga z kciukiem w buzi, a ostatnia pokazuje jak tam wygodnie (nóżki do góry):-)

to i ja dodam . z 14tyg moje baby :) teraz mam 17 a brzuszek rosnie... za 3tyg polowkowe usg

Załączniki

• scan1 - Copie.jpg
    scan1 - Copie.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 50
dreamnes śliczny maluszek:)
Kurcze jak ja żałuję że nie dostałam zdjęcia z usg. Mam nadzieje, że w czerwcu jak pójdę to dostanę i bedę mogła się pochwalić.

reklama
dreamnes śliczne fotopozazdrościć moje mało wyraźne widać głowę i brzuszek itd ale jakoś tak rozmazane a u Was jak na dłoni ;)

Do góry