reklama
Piękne te zdjęcia są! Na moim USG wcale nie było za dużo widać, a ostatnie było ponad miesiąc temu. Na połówkowym mam nadzieję, że będziemy mogli wszystko dokładnie obejrzeć.
W ogóle okazało się, że lekarz, który mi robił USG w szpitalu 2 tyg. temu też pracuje w mojej przychodni i będzie USG połówkowe robił. Kogoś, kto tak dokładnie przeprowadził to badanie jeszcze nie widziałam, strasznie się cieszę, że idę właśnie do niego na badanie :-)
W ogóle okazało się, że lekarz, który mi robił USG w szpitalu 2 tyg. temu też pracuje w mojej przychodni i będzie USG połówkowe robił. Kogoś, kto tak dokładnie przeprowadził to badanie jeszcze nie widziałam, strasznie się cieszę, że idę właśnie do niego na badanie :-)
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
onanana swietne fotki no i faktycznie Twoje malenstwo ma dlugie nogi,swietne zdjecia :-)
dreamnes
Początkująca w BB
Angun śliczny brzusio i malenstwo!!!
Postanowiliśmy sie Wam pokazać To są fotki ( wycinki z filmiku) z USG prenatalnego, które bylo prawie 3 tygodnie temu. Strasznie mi się podoba Bąbel. Pierwsza fotka od przodu( mały kosmita/kosmitka), druga z kciukiem w buzi, a ostatnia pokazuje jak tam wygodnie (nóżki do góry):-)
to i ja dodam . z 14tyg moje baby teraz mam 17 a brzuszek rosnie... za 3tyg polowkowe usg
Załączniki
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
dreamnes sliczny maluszek,takie wyrazne zdjecie masz ze wszystko dokladnie widac,super pamiatka :-)
reklama
B
Bryszka
Gość
dreamnes śliczne fotopozazdrościć moje mało wyraźne widać głowę i brzuszek itd ale jakoś tak rozmazane a u Was jak na dłoni
Podziel się: