reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Gola laseczka z ciebie :) Rozstepy to chyba dopiero ok 7-8msc moga sie pojawic, ale warto brzuszek smarowac od samego poczatku oliwka czy kremami zeby uelastycznic skórę.

W weekend bylam w szkole w luźnym ponczu a kolezanka stwierdzila ze i tak widac po mnie ze jestem w ciąży. Brzuszek wywala mi coraz bardziej, az sama sie nie moge nadziwic ;)

reklama
Gola ja Ci powiem, że laska z Ciebie i laska będzie z Ciebie nawet w 9 miesiącu. Brzusio powolutku rośnie, ale Ci fajnie... Mi się nagle brzuszek pojawił i już teraz ciężko mi go jakoś schować...
A co do rozstępów to mi się teraz pojawił brzuszek większy i nie mam rozstępów, może coś w tym jest, że jak brzuszek nie rośnie od razu wielki to rozstępów nie ma. Nie znam się na tym w sumie. Staram się oliwką w żelu smarować i rozstępy znikają. Miałam na udach rozstępy i zaczęłam z nimi walczyć i faktycznie są mniejsze.

Gola, ale z Ciebie chudzina! pewnie będziesz miała tylko taką malutką piłeczkę z przodu

na rozstępy to jeszcze na wcześnie, tak jak Nimfii mówi, pod koniec dopiero można się ich spodziewać, ja się już smaruję, chociaż wątpię żeby to coś zadziałało, jak będę miała mieć rozstępy, to na pewno się pojawią, no ale przynajmniej się staram żeby ich nie było :-)

Ja jednak się obawiam, że u mnie te rozstępy to się pojawią nieco wcześniej. Zawsze byłam chuda, 174cm i 53kg. A w zeszłym roku przytyłam 10 kg i co prawda ta waga się utrzymuje już nawet teraz, ale rozstępy na biuście i biodrach się pojawiły. Na biuście zniknęły, ale na biodrach już nie więc się trochę boję, że nowe mi lada moment wyskoczą i będą chciały zostać :<

Gola84-> ale chudzinka z Ciebie, a brzuszek mini. Jak obawiasz sie rozstepow, to juz zacznij sie smarowac. Ja smaruje sie w sumie od poczatku, nie wiem czy to pomoze, ale na pewno nie zaszkodzi. Poza tym, slicznie wygladasz

Gola84 super figurka.
Co do rozstepow to jak tez sie zastanawiam kiedy zaczac sie smarowac, czy warto juz czy mozna jeszcze poczekac, raczej nie mam do nich sklonnosci, nigdy w zyciu nie mialam i nadal nie mam ani jednego i nie mialabym nic przeciwko gdyby tak zostalo :)

ja to sie nawet z moimi rozstepami zaprzyjazmnilam ale ja mam na tylku i na bioderkach no i na piersiach sie zrobily bo swego czasu tylam i chudlam niestety...a na tylku i bioderkach od sportu bo praktycznie 12 lat cos trenowalam czy to dla szkoly czy dla uczelni i jednak masa miesniowa rosnie skora sie napina, szczeolnie jak sie dojrzewa to troszke inaczej ten proces wyglada...no ale kwestia przyzwyczajeia:) ja sie akceptuje z tym:)

mi też już moje rozstępy zupełnie nie przeszkadzają, zwłaszcza, że są już białe i tak naprawdę nie są jakieś mega widoczne, da się z tym żyć

reklama
Do góry