reklama
AniaSm
Fanka BB :)
no właśnie się zastanawiałam czy warto to kupić , bo myślałam jeszcze żeby najpierw wyciągać brodawki laktatorem i dopiero dzidzię przystawić ale zastanawiam się czy to będzie dobre skoro to pierwsze mleko poi a dopiero po chwili płynie to sycące którym dziecko się najada , muszę chyba o to dopytać lekarzaWiem o czym mówisz, bo moja przyjaciółka ma ten sam problem. Marzy o dzieciach i karmieniu piersią, a boi się, że przez wklęśnięte brodawki tego nie będzie mogła robić. Kupiła sobie taki wysysacz do brodawek Nipplette, ale strasznie ją to obcierało... Może rzeczywiście maść to nie jest zły pomysł, powinno chociaż trochę łagodzić.
Strasznie bym chciała karmić piersią, bo wiele czytałam na temat, że to najzdrowsze dla maluszka i czuje się on wtedy bezpieczniej,ale niestety różne są koleje losu i jakby coś się działo to jestem w stanie to przeżyć.
angun ślicznie i dzidzia i brzuszek )
onanana
Fanka BB :)
Angun śliczny brzusio i malenstwo!!!
Postanowiliśmy sie Wam pokazać To są fotki ( wycinki z filmiku) z USG prenatalnego, które bylo prawie 3 tygodnie temu. Strasznie mi się podoba Bąbel. Pierwsza fotka od przodu( mały kosmita/kosmitka), druga z kciukiem w buzi, a ostatnia pokazuje jak tam wygodnie (nóżki do góry):-)
Postanowiliśmy sie Wam pokazać To są fotki ( wycinki z filmiku) z USG prenatalnego, które bylo prawie 3 tygodnie temu. Strasznie mi się podoba Bąbel. Pierwsza fotka od przodu( mały kosmita/kosmitka), druga z kciukiem w buzi, a ostatnia pokazuje jak tam wygodnie (nóżki do góry):-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: