reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
Gola brzusio już się ładnie zaokrąglił, po prostu wyjściowo jesteś szczuplakiem (ja taki miałam przed ciążą) i tak jak mówią dziewczyny będziesz miała pewnie śliczny kształtny brzuszek ;-)

śliczny malutki brzusio:-) już niedługo wyskoczy ci piłeczka nie przejmuj się;-) w pon masz wizytę? to tak jak ja:happy2:
Tak, na 14:20 i pierwszy raz nie będę sama - idzie ze mną mój chłop. Marzę, żeby usłyszeć, że wszystko jest dobrze. Bialaa, a Ty na którą masz??

Gola - wyglądasz rewelacyjnie, teraz masz brzuszek....brzuchola jeszcze się doczekasz. Wydaje mi się, że troszkę na boki poszłaś...A ruchy jeszcze 2, 3 tygodnie i będą :) Uściski kochana :)

Mój brzuszek z dzisiaj rana 18tydz.5dni IMG_0303.jpgIMG_0302.jpg

dzięki AniaSm za pomoc!!!

reklama
Do góry