reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Gola slicznie wygladasz,zgrabna mamusia z Ciebie a brzusio malutki ale juz niedlugo sie doczekasz wiekszego :-D
alma swietna pileczka Ci urosla,juz taki duzy i okraglutki masz brzuszek :-)
Slicznie dziewczyny wygladacie ;-):-)

reklama
alma jaki brzusio:) też muszę zrobić i wrzucić Wam foty, ale muszę nabrać weny bo jakiś smutaśny mam dzień i płakać mi się chce, tak bez powodu:(

Alma śliczny brzusio. Ja chyba też mojego musze zrobić, bo dawno sie nie pokazywaliśmy;-)
Aneczko rozchmurz się:-)

Gola - wyglądasz rewelacyjnie, teraz masz brzuszek....brzuchola jeszcze się doczekasz. Wydaje mi się, że troszkę na boki poszłaś...A ruchy jeszcze 2, 3 tygodnie i będą :) Uściski kochana :)
Agutek dziękuję, a tak w ogóle mi się wydaje, że ja to na boki pójdę, hehe :-D Bo na razie tak to wygląda ;-)
Alma śliczny brzucholek!!! No od razu widać ciąża jak nic! Suuper brzuś i już ;-)
Aneczka czasem nas jakas wstrętna chandra dopada, głowa do góry, będzie tylko lepiej :-)

Ostatnia edycja:
Gola, Ty lasko :-) pociesz się, że lepiej mieć mały brzuch niż duży, a na pewno przyjdzie taki moment, że będzie widać, u mnie też jeszcze nikt sam z siebie się mnie nie spytał, czy jestem w ciąży, także nie jesteś jedyna :-)
Alma, brzuszek pierwsza klasa :-)

mój gin przyjmuje od 10-17 więc w tych godzinach będę ale myslę , że koło 15 pójdę bo mój mąż chce iśc ze mną :-)
i umawiam się na usg 3d u nas jest za 100 więc czemu nie:-D

Hej Dziewczyny,
To najświeższe fotki sprzed chwili mojego brzucholka, szkoda że te wypukłości z tyłu też rosną ;-)

Ubranka 002.jpg Ubranka 003.jpg

reklama
Wy dziewczyny nie widząc twarzy tylko brzuszki to twierdze, że chudziny jesteście i młode przede wszystkim. Jak byłam młoda to byłam lżejsza o 15 kg to robi różnicę, teraz po zimie nie zdążyłam sie odchudzić stąd jestem okrągła wszędzie a wzrostem nie grzeszę.
Super wyglądacie takie laseczki z Was!!!
A każdej ciąża tylko uroku dodaje.!!!!

Do góry