reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
Hehe, my teraz idziemy na wesele do kolegi A. za 2 tygodnie i trochę niezręcznie będę się czuła, wiedząc, że wszyscy obecni znajomi A. nagle dowiedzą się o ciąży... widząc mój brzucho. Nie lubię być w centrum uwagi, ale nawet sukienka "maskująca wypukłości" mojego brzuchatka nie jest w stanie zamaskować ;)

ponko żebyś tylko nie wzbudzała większego zainteresowania bo to młodzi mają być w tym dniu w centrum :) taki żarcik. cóż nie unikniemy tego zainteresowania, brzusia coraz bardziej widoczne:)

Nie no, mało osób mnie tam będzie znało, ale jednak. Najlepsze jest to, że jedziemy na działkę ze znajomymi w sierpniu i połowa jeszcze nie wie i pierwszy raz mnie z brzuchem zobaczą właśnie tam, a to już będzie 7mc... ehh, tak samo moja mama, która najpierw chciała powiedzieć rodzince a teraz się wstrzymuje i chyba czeka, aż sami zobaczą, a ja nie lubię być postawiona w takiej sytuacji, zwłaszcza, że nie planowaliśmy maluszka i każdy w dużym szoku będzie.

ankusch woow, jaki Ty masz już duży brzucholek! Śliczny brzuś!! Ja już chcę taki!
Kurde dziewczyny, ja już chcę moją wizytę, mam malutki brzuszek, Jezuu schizuję, czy dzidź dobrze rośnie, bo w sobotę kilka znajomych par (nie widzieliśmy się rok) i nikt nie zorientował się, że jestem w ciąży , a potem wielki szok i niedowierzanie, że to 5 miesiąc. Jak bym miala duży brzuszek i czuła ruch bylabym spokojniejsza... Jeszcze tydzień do mojej wizyty...
ponko niczym się nie przejmuj, niech se patrzą i podziwiają brzuszek z maluszkiem w środku :-D

ankusch śliczny brzuszek! Na pewno juz nie da się ukryć ciąży:-)

Gola nie martw się, jeszcze trochę a brzuszek wyskoczy nawet nie wiadom kiedy! A pomyśl jak wszyscy, którzy nie wiedzą będą w szoku jak nagle zobaczą taki duuuży ładny brzusio:tak:

reklama
ankusch śliczny brzusio!!!!
Gola kochanie nie martw się, lada dzięn brzusio wyskoczy i wszyscy będą go podziwiać:-)
Ponko pewnie wszyscy będą zachwyceni Twoim wyglądem, bylebyś nie przyćmiła urodą Panny Młodej:))

Do góry