reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Margana, onanana dziękuję za miłe słowa:* Chcę tylko usłyszeć za tydzień, że wszystko jest dobrze, nie muszę nawet płci poznać!

reklama
Napiszcie mi wiadomość jak się dodaje zdjęcia też chętnie bym dodała ale nie wiem jak!!!

Wy wszystkie takie macie śliczne brzuszki!!

Gola nie przejmuj się brzusiem, u osób szczupłych nie widać brzusia tak, ostatnio widziałam mojego kuzyna żonę co prawda z daleka i mówię do męża, że chyba w ciąży jest bo taki mały brzusio się u niej zaokrąglił,a miesiąc później to już zdjęcia oglądałam, ona chyba te dziecko w kieszeni schowała:) mi lekarka powiedziała, że dobrze z początku mało przytyć bo najwięcej przybieramy na końcu,a póki nic ci nie mówi to nie przejmuj się. mi dzisiaj mówiła, że mam się nie przejmować brakiem ruchów bo to 1. ciąża i tak dobrze poczuje w 21-22 tc.ogólnie to mam taką fajną p. gin.,

ponko ja też nikomu nie mówiła o ciąży, tylko rodzice i rodzeństwo wie, jeden kolega i jedna kuzynka.a tu co się okazuje spotykam jedną ciotkę a ona się pyta jak się czuje, potem kuzynkę, to ojca znajomego i w szoku jestem skąd oni wiedzą.pewnie mój tata pepla trochę powiedział, a zresztą się roznosi. nie ukrywam ciąży ale też nie chwale się, jak ktoś się pyta ok, ale sama to nic nie gadam.chcę ten czas jak najlepiej przeżyć wraz z mężem to takie nasze małe dzieło

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dzięki :-) już +5kg i trochę mi ciężko np.buty założyć już stóp nie widzę :-) boję się z tą wagą bo teraz to będzie się tyło jak dużo mi przybędzie do końca to co ja potem będę z tym robić..:szok:
A mała tak bryka słodko czuję ją gdzieś tak od 4 dni konkretnie niesamowite uczucie..:)

Gola84 kochana nie martw się maluszek pewnie tam u ciebie nieźle hasa już niedługo poczujesz...życzę ci abyś szybko poczuła bo to cudowne uczucie..:-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny śliczne brzuszki
ankusch u mnie też 5kg na plusie ;) ale co tam ważne żeby dzidzia zdrowo rosła ,a ja będe się martwić zrzucaniem po porodzie ;)
alma zdjęcie możesz wrzucić albo w zaawansowanej edycji masz coś takiego jak zarządzaj załącznikami i tam dodajesz albo bezprośednio w oknie odpowiedzi ,obok "kuli" gdzie możesz wklejać linki jest taki "kwadrat" obrazek i jak na niego klikniesz to też możesz dodać fotkę ;-)

Gola nie przejmuj się brzusiem, u osób szczupłych nie widać brzusia tak, ostatnio widziałam mojego kuzyna żonę co prawda z daleka i mówię do męża, że chyba w ciąży jest bo taki mały brzusio się u niej zaokrąglił,a miesiąc później to już zdjęcia oglądałam, ona chyba te dziecko w kieszeni schowała:) mi lekarka powiedziała, że dobrze z początku mało przytyć bo najwięcej przybieramy na końcu,a póki nic ci nie mówi to nie przejmuj się. mi dzisiaj mówiła, że mam się nie przejmować brakiem ruchów bo to 1. ciąża i tak dobrze poczuje w 21-22 tc.ogólnie to mam taką fajną p. gin.,

ponko ja też nikomu nie mówiła o ciąży, tylko rodzice i rodzeństwo wie, jeden kolega i jedna kuzynka.a tu co się okazuje spotykam jedną ciotkę a ona się pyta jak się czuje, potem kuzynkę, to ojca znajomego i w szoku jestem skąd oni wiedzą.pewnie mój tata pepla trochę powiedział, a zresztą się roznosi. nie ukrywam ciąży ale też nie chwale się, jak ktoś się pyta ok, ale sama to nic nie gadam.chcę ten czas jak najlepiej przeżyć wraz z mężem to takie nasze małe dzieło

Dziękuję Aneczka,zrobiłam przed momentem zdjęcie brzucholowe, jak tylko wrócę z poczty to się pochwalę, jest malutki, ale dzidź w środku jest!;-) Znowu mi się głupoty śniło, przeżywam wizytę poniedziałkową.
ankusch - dzięki za miłe słowa :-)

wróciłam kobitki - miałam rację , nie było zbyt wielu ludzi na poczcie, a w paczce ciuszki z Anglii od rodziny mężona, też zrobiłam foto, ale dam w odpowiednim wątku. To mój brzuś, foto dzisiejsze.

Załączniki

• DSC_0039.jpg
    DSC_0039.jpg
    59,9 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC_0040.jpg
    DSC_0040.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC_0041.jpg
    DSC_0041.jpg
    66,1 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
Gola, ty lasko! Powiem Ci, że skoro nie tyjesz jak Ci brzuszek wyskoczy będziesz wyglądała RE-WE-LA-CYJ-NIE :-)
Nie martw się wizytą, wszystko będzie dobrze.
A propos, czytałam, że dopiero po 22 tygodniu należy się martwić, jak się nie poczuło ruchów, więc wszystko przed Tobą :) Ja sama czuję właśnie jakoś od 18-19t a myślałam, że jestem upośledzona i ruchów swojego dziecka nie umiem poznać :-D

Gola, ty lasko! Powiem Ci, że skoro nie tyjesz jak Ci brzuszek wyskoczy będziesz wyglądała RE-WE-LA-CYJ-NIE :-)
Nie martw się wizytą, wszystko będzie dobrze.
A propos, czytałam, że dopiero po 22 tygodniu należy się martwić, jak się nie poczuło ruchów, więc wszystko przed Tobą :) Ja sama czuję właśnie jakoś od 18-19t a myślałam, że jestem upośledzona i ruchów swojego dziecka nie umiem poznać :-D

Jejku, ponko dziękuję bardzo. Kika dni temu, dokładnie po sobotniej imprezie, gdzie nikt nawet nie zauważył, naprawdę zaczęłam się martwić, że może dzidź nie rośnie, albo cuś złego się dzieje i jeszcze dziewczyn brzuszki od nas jak zobaczyłam, na prawdę zaczęłam sobie schizy wkręcać, że nie tyle nie rośnie co jest stosunkowo za mały i może dzieje się coś nie tak... Już żyję tą wizytą poniedziałkową (dziś mi się głupoty śniły, że coś było nie tak), dzięki za słowa otuchy - też już chcę poczuć ruchy, naprawdę będę spokojniejsza

reklama
Gola Ty chudzinko!! Ciesz się że tak wyglądasz, bo ja wyglądam jak kluska:zawstydzona/y: I mów sobie co chcesz ale brzuchol Ci rośnie!! Już nie masz takiego plaskiego jak na początku. Założę się że niedługo wyskoczy Ci śliczna piłeczka:-)

Do góry