reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

kasiente cyt.:
"3 D to trójwymiarowa rekonstrukcja obrazu płodu i wnętrza macicy, nawet w czasie rzeczywistym, uwidaczniająca ruchy płodu. Dzięki badaniu trójwymiarowemu 3D możliwe jest nie tylko uzyskanie pięknego obrazu dziecka zrozumiałego dla obserwującej badanie kobiety ciężarnej, ale również uzyskanie przekrojów anatomicznych niedostępnych w badaniu dwuwymiarowym, ułatwiających rozpoznanie wad wrodzonych.
Tak zwane obrazowanie 4D to obrazowanie trójwymiarowe w czasie rzeczywistym, umożliwiające obserwację ruchów płodu, pracy serca, dostarczające wielu informacji niedostępnych w badaniach tradycyjnych, dostępne na najnowocześniejszych aparatach. Dzięki temu badaniu łatwiejsze jest uwidocznienie pewnych cech płodu, które mogą świadczyć o różnych chorobach, między innymi genetycznych. "

reklama
Niuniunia- śliczny brzuszek, super figura, super sukienka :)Na forum same kobietki jak się patrzy :)

agalodz, Justynaz - gratuluje udanych wizyty i fantastycznych zdjęć. Przepiękne.

Nimfii brzuszek śliczny! I taki wypchniety do przodu, mój jest taki jakiś rozlany. A w bluzeczce myślę, ze go tez widać, tylko fotka jest tak zrobiona, że wydaje sie, ze nie widać. Dodatkowo kokardka zasłania. Mysle, ze spokojnie widać w ciuszkach:-)

Niuniunia nastepna chudzinka! Ale widać juz, ze dzidzia rosnie w środku:-)

agalodz super fotki dzidziusia! Synek chyba nie lubi być fotografowany:-)

Justynaz no widać jak dzidzia ciumka sobie paluszki;-)

Ja bedę miała 3d połączone z połówkowym gdzieś za 3 tygodnie. Juz sie nie moge docekać:-)

Czyli wyczodzi na to, ze 4d to właściwie to samo co 3d, tylko jeszcze dokładniejsze, tak?

A teraz chce Wam przedstawić brzuszek w nowych ciuszkach, ktore zakupilam na Allego i moge z powodzeniem polecic!

Zdjęcie pośrodku dotyczy bluzeczki z tej aukcji
http://allegro.pl/tunika-ciazowa-s-m-rozne-kolory-mega-wyprzedaz-i1637581165.html

Bluzeczka układa sie dokladnie tak jak obiecali w opisie, oraz jest wykonana z bardzo przyjemnego materialu. wLąśnie tego potrzebowal mój brzuszek. Zamówilam 3 szt - biała, fioletowa i zielona.

Zdjecie pierwsze i ostatnie dotyczy jednej aukcji
http://allegro.pl/komplet-tunika-i-topik-wiosenne-polaczenie-i1635913162.html
Sprzedaja na niej bluzki 2 w 1 tj osobno biały topik i osobno na to bluzeczka z bufkami (na zdjeciu fioletowa, a mam jeszcze ten zestaw z czerwona) A wiec mam 4 bluzki w niskiej cenie. Ladnie sie układaja i fajnie razem pasuja, z tym że bialy top nie jest podszyty, chyba sobie go podszyje. No a bluzka narzutką bez zastrzen.

bluzki kupowalam z mysla o tym zeby pasowaly tez po ciąży ;)

Załączniki

• Zdjęcie1007.jpg
    Zdjęcie1007.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 83
  • Zdjęcie1006.jpg
    Zdjęcie1006.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 75
  • Zdjęcie1010.jpg
    Zdjęcie1010.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
Nimfii, bardzo mi się podobają te ciuszki, chyba sobie podobne sprawię :D 13zł za tuniczkę to taniocha, ja dzisiaj kupiłam ciuch za 50zł, ładny bardzo ale to było w zwykłym podrzędnym butiku ciążowym. Jak zobaczyłam ceny w innym w którym byłam potem (od 90zł za koszulkę) to HM przy nim to taniocha :szok:

reklama
nimfii słodziutkie te tuniczki, i wykorzystasz nie tylko w ciąży:-)
Dziś kupiłam krótkie spodenki, które będą na rosnący brzuszek na gumie są, i takie niziutkie dałam za nie 29 zł na placu, fajnie wyglądają , zrobię wieczorem albo jutro foto to pokażę, bo nie miałam żadnych spodenek, nie dopinam już moich starych, bo jak zapnę to mnie cisną.

Do góry