reklama
Niuniunia20
Fanka BB :)
kasiente
no nimfi idziemy leb w leb..a raczej brzuch w brzuch:d mam tez taki bebenek hehe ale jak na ciebie apatrzylam to od poczatku widzialam siebie w brzucholkuUjawnie Wam moją ciężaróweczke w negliżu i dla porównania w luźnej bluzeczce - chyba jeszcze nie widać zbyt wiele?
To foto na 17TC.
uu jaka piekna figurka i pupcia i brzuszek i ladna lasencja i kecka tez fajowaNimfii masz brzuszek boski Widać, że jest tam dzidzia Ale jak masz luźną bluzeczkę to jeszcze tak się nie rzuca w oczka ale spokojnie już niedługo
Za to ja Wam pokażę mojego flaczka
Zobacz załącznik 359926
Niuniunia20
U mnie bardziej widać mój wielki tyłek niż brzuszek he he ;p Jak zobaczyłam to zdjęcie po zrobieniu to zastanawiałam się które to które
onanana
Niuninia ja Cię proszę!!! Weź Ty się zastanów co mówisz!! taka laska z Ciebie że hoho, a gadasz głupoty Ja to bym chciała tą sukienkę zobaczyć w calości!!
Nimfii mi chodziło o to, że w tej bluzeczce brzusio jest troszkę schowany, ale chyba taki jej krój. A brzucholek masz już ewidentnie ciążowy i śliczny!!
Nimfii mi chodziło o to, że w tej bluzeczce brzusio jest troszkę schowany, ale chyba taki jej krój. A brzucholek masz już ewidentnie ciążowy i śliczny!!
Niuniunia20
Onanana jak dorwę kogoś w domu żeby mi zdjęcie zrobił w całej tej sukieneczce to wstawię zdjęcie bo to musiałam zrobić sobie sama
Emy
ładnie! rośniemy az miło!
Niuniunia a ta sukienka cudo!
Niuniunia a ta sukienka cudo!
reklama
Podziel się: