reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Brzuszek idzie do przodu to fakt... Juz sie zaczynam śmiać że przez drzwi wchodzi najpierw mój brzuch a ja za nim :p

andrzelika apartament to racja! Nie pomyslalam o tym w ten sposob :D

reklama
Nimfii masz brzuszek boski:) Widać, że jest tam dzidzia;) Ale jak masz luźną bluzeczkę to jeszcze tak się nie rzuca w oczka ale spokojnie już niedługo;)

Za to ja Wam pokażę mojego flaczka:p

SP_A0338.jpg

Załączniki

• SP_A0338.jpg
    SP_A0338.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 61
Ujawnie Wam moją ciężaróweczke w negliżu :-D i dla porównania w luźnej bluzeczce - chyba jeszcze nie widać zbyt wiele?

To foto na 17TC.
no nimfi idziemy leb w leb..a raczej brzuch w brzuch:d mam tez taki bebenek:D hehe ale jak na ciebie apatrzylam to od poczatku widzialam siebie w brzucholku;)

Nimfii masz brzuszek boski:) Widać, że jest tam dzidzia;) Ale jak masz luźną bluzeczkę to jeszcze tak się nie rzuca w oczka ale spokojnie już niedługo;)

Za to ja Wam pokażę mojego flaczka:p

Zobacz załącznik 359926
uu jaka piekna figurka:) i pupcia i brzuszek i ladna lasencja:) i kecka tez fajowa:)

U mnie bardziej widać mój wielki tyłek niż brzuszek he he ;p Jak zobaczyłam to zdjęcie po zrobieniu to zastanawiałam się które to które:p

Niuninia ja Cię proszę!!! Weź Ty się zastanów co mówisz!! taka laska z Ciebie że hoho, a gadasz głupoty:szok: Ja to bym chciała tą sukienkę zobaczyć w calości!!
Nimfii mi chodziło o to, że w tej bluzeczce brzusio jest troszkę schowany, ale chyba taki jej krój. A brzucholek masz już ewidentnie ciążowy i śliczny!!

reklama
Do góry