reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
piękne te wasze dzidzie, ja za 2 tyg mam wizyte a za 4 tyg chcę iść na 3d nagrać sobie filmik :) bo już maleństwo będzie fajnie wyglądać.

nimfii sliczny masz brzuszek :-) No i dokladnie apartament pierwsza klasa :-D;-)
Niuniunia jaka duza pupe, brzuszek slicznie sie zaokragla,a figure masz swietna ;-):-D
agalodz sliczne zdjecia no i synus bardzo fotogeniczny :-D Sliczna pamiatka ;-)
Justynaz fajne zdjecie no i jakby to dzidzius juz cwiczy :-D

agalodz no foty są obłędne, a to ostatnie to jakby mały wołał "no flash, no flash"! :-D bo tak się fajnie rękę zasłania, super widać:-D

JustynaZ fajne zdjęcie , rzeczywiście maluszek to niezły akrobata :-D, pamiętam, jak po USG genetycznym nie mogłam się nadziwić, że skoro Junior tak się wierci, to ja tych ruchów nie czuję:)

andrzelika1989 , nimfii przy kolejnej wizycie mam zamiar znalesc lekarza który zrobi mi 4D , widziałam od koleżanki i idealnie widac... cos pieknego

Niunia, fajnie wyglądasz, brzuszek nie za wielki, ale już widać, a tyłek też w normie, nie pitol :-)

ja się właśnie zastanawiam, kiedy zapisać się na USG 4D, wizytę mam dopiero za 5 tyg więc chyba zapisze się tak żeby było równo 20 tyg

reklama
Do góry