reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
Kasiente, ale nikt nigdzie nie napisał, że one szkodzą:no: Madzia jest tego samego zdania co ja, że tabletki wcale w życiu nie pomagają i już:tak: tak jak napisała, to jest wybór każdej z nas czy łykamy coś czy nie, także spokojnie. Nikt tu nikogo nie szkaluje ani tym bardziej nie twierdzi że robisz krzywdę swojemu maleństwu bo łykasz jakiś suplement:no: Moja koleżanka całą ciążę brała tylko folik a wyniki miała rewelacyjne i aj też na to liczę:-D

Ale ja jestem spokojna :d tylko swoje zdanie wyrazilam i pociagnelam dalej dyskusje:D

Tylko mowie co mysle:d ani nikogo nie przekonuje do swojego zdania ani nie dziwie sie ze nie lykacie suplementow:D to indywidualna sprawa kazdej z nas:) wiec luzik:)

kasiente, nimfii ja też biorę Pharmaton Matruelle, mój gin zalecił mi od 6 tyg. Nie jest to tani suplement, ale ma dobrze wyważony skład i też wierzę w kwasy omega. Mam też zalecenie, żeby brać kwas foliowy do 16 tyg.

Ja biore Feminatal i Magnez ndo konca ciazy. Niby wyniki mam dobre, ale przy blizniakach jest wieksze zapotrzebowanie na witaminy, ktore moim zdaniem nie zaszkodza (chyba zboczenie zawodowe:-)), tak wiec biore lekarstwa regularnie

dzieki dziewczyny...:-) będzie potem co zrzucić...:-) tylko ja już wejściowy w ciąże też miałam pokaźny nigdy płaskiego nie miałam..

nimfii rośnie brzuszek , rośnie:-) Taki okrąglutki się robi.

ankusch Ty to juz ciaży nie ukryjesz:-) Śliczny brzuszek okrąglutki.

reklama
a ja nie napisalam nic o tym ze Wy cos napisalyscie wiec luzik:d jak pisalam indywidualna sprawa kazdej z nas:) EOT

Do góry