reklama
Niuniunia20
Fanka BB :)
Nimfii brzuszek masz śliczny Piłeczka urosła jeszcze bardziej
Tylko ja mam jakiegoś flaka i aż wstyd zdjęcie pokazać, nie wiem co to się ma do brzucha czy to od figury zależy czy od tego czy ktoś jest chudziutki czy grubszy nie mam zielonego pojęcia...
Tylko ja mam jakiegoś flaka i aż wstyd zdjęcie pokazać, nie wiem co to się ma do brzucha czy to od figury zależy czy od tego czy ktoś jest chudziutki czy grubszy nie mam zielonego pojęcia...
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
nimfii roznica jest zdecydowanie no i fajny juz masz brzuszek :-) A nogami sie nie przejmuj,Ja to od zawsze biala jestem i nigdy jakos nie umiem sie opalic cos mnie nigdy nie chytalo i chyba tez przez to przyzwyczailam sie ze biala jestem jak sciana
Dziekuje wszystkim za komentarze
Sabrinaa mnie tylko rece sie ladnie opalaja, a nogi i twarz to strasznie powoli. Jak uzywalam samoopalaczy to tez szybko mi ten kolorek schodzil. Solaria tez malo pomagaly. Moze nie jestem blada jak sciana ale skóre mam malo podatna na opalanie. tak jest od kilku lat, bo jako dziecko to zawsze jak mulatka chodzilam
ankusch twoj brzusio bardzo pokaźny... i to jak na zaawansowana ciaze juz
Sabrinaa mnie tylko rece sie ladnie opalaja, a nogi i twarz to strasznie powoli. Jak uzywalam samoopalaczy to tez szybko mi ten kolorek schodzil. Solaria tez malo pomagaly. Moze nie jestem blada jak sciana ale skóre mam malo podatna na opalanie. tak jest od kilku lat, bo jako dziecko to zawsze jak mulatka chodzilam
ankusch twoj brzusio bardzo pokaźny... i to jak na zaawansowana ciaze juz
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
ankusch masz sliczny brzuszek no juz taki duzy,slicznie :-)
kasiente
Wydaje mi się,ze jak jest jakiś brak witamin,ze gorsze wynki,to jak najbardziej trzeba to poprawić,ale skoro wyniki są dobre to nie widze sensu.Ja też mam za mało erytrocytów chyba,ale gin powiedział,ze w ciązy to normalne.W poprzedniej ciąży tez nic nie brałam i młody był/jest zdrowy.A dodam,ze w sumie ogólnie patrząc nie odżywiam się super zdrowo,bo ciągle mnie od wielu rzeczy odrzuca.Myślę,ze te specyfiki dla kobiet w ciązy ( i nie tylko te) to w dużym stopniu naciąganie na kasę,bo każda mama chce najlepiej dla dziecka,ale jak dla mnie zestaw witamin dla przyszłych mam za ponad 50 zł to lekka przesada.A czym one sią tek bardzo różnią od zwykłych suplementów witaminowych?
Ale to jest tylko moje zdanie.Oczywiście każda z nas ma swój rozum i zrobi jak uważa;-)
Nimfii fajny brzuszek
no jasne ze koncerny farmaceutyczne sie nakrecaja ale nie oznacza to ze witaminy dobrane dla ciezarnych szkodza
A roznia sie od zwyklych miedzy innymi dawkami witamin i skladem niektorymi witaminami w suplementach nie mozna sie faszerowac, a takie dla ciezarnych masz dobrane tak zeby nie zaburzyc naturalnej gospodarki witaminowej, ktora tez dostarczasz w pozywieniu. A ciezarne maja zupelnie inne zapotrzebowanie niz nieciezarne. Np z wit A trzeba mocno uwazac w ciazy, wiec dobrze tez patrzec na jej dawki w suplementach
Nimfi a brzusio z 8tc czekal 8tygodni na wypelnienie u mnie moj tez
Slicznie nam te brzuchy rosna
reklama
onanana
Kasiente, ale nikt nigdzie nie napisał, że one szkodzą Madzia jest tego samego zdania co ja, że tabletki wcale w życiu nie pomagają i już tak jak napisała, to jest wybór każdej z nas czy łykamy coś czy nie, także spokojnie. Nikt tu nikogo nie szkaluje ani tym bardziej nie twierdzi że robisz krzywdę swojemu maleństwu bo łykasz jakiś suplement Moja koleżanka całą ciążę brała tylko folik a wyniki miała rewelacyjne i aj też na to liczęno jasne ze koncerny farmaceutyczne sie nakrecaja ale nie oznacza to ze witaminy dobrane dla ciezarnych szkodza
A roznia sie od zwyklych miedzy innymi dawkami witamin i skladem niektorymi witaminami w suplementach nie mozna sie faszerowac, a takie dla ciezarnych masz dobrane tak zeby nie zaburzyc naturalnej gospodarki witaminowej, ktora tez dostarczasz w pozywieniu. A ciezarne maja zupelnie inne zapotrzebowanie niz nieciezarne. Np z wit A trzeba mocno uwazac w ciazy, wiec dobrze tez patrzec na jej dawki w suplementach
Nimfi a brzusio z 8tc czekal 8tygodni na wypelnienie u mnie moj tez
Slicznie nam te brzuchy rosna
Podziel się: