reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

łoł, Margana, ale ty masz brzusio śliczny! :D Po mnie to w ogóle nic nie widać, jak widuję znajomych na ulicy, a jest dość ciepło, żeby iść w samej koszulce to nikt nie zwraca uwagi, pewnie myśli tylko, że się mocno najadłam :-D Ale niedługo zrobię kolejną fotkę, tak dla porównania

reklama
ponko nie martw się, na pewno niedługo wyskoczy wielka piłeczka:-)
Ja jeszcze do niedawna miałam wątpliwosci czy to juz widać, ze to ciażowy i widzę, ze chyba tak:-)

Ewika, Margana kobitki śliczne macie brzucholki!! Od razu widać, że to brzuchole przyszłych mamuś :)

Ptencer oczywiście walnij fotę i pochwal się podwójnym mieszkankiem:-)

Ja też zrobię, ale już chyba nie dziś

Margana śliczny brzusio!!
Tak dziewczynki róbcie fotki domków:)) Super się je ogląda;-) Ja zrobię prawdopodobnie jutro, bo tak się staram co tydzień, a że mężuś będzie w domku to mi cyknie;-)

Margana, no ciąży się już nie wyprzesz :-)

ponko, po mnie też nie widać, jak ktoś nie wie, to nawet się nie domyśli, że jestem w ciąży, pewnie myślą, że przytyłam :-)

witam o poranku dziewczyny, ja tez pochwale sie moim brzuszkiem (zdjecie sprzed paru minut, my w trojpaku:-))
IMG_2668.jpgIMG_2670.jpg

Margana widoczny ciążowy brzuszek i to bardzo wysoki :-) Ja wczoraj zalozylam sobie bluzeczke odciętą po biustem, co normalnie zakrywala mi oponki na brzuszku, a teraz... Tez mam taki wysoki brzuszek wiec w tej bluzeczce wygladalam juz na 6 msc ciazy, bo ona podkreslila kragłosci.

ptencer sexi mama z ciebie ;-) Takie mam wrazenie ze jak na ciąże bliźniacza to brzuszek będzie ci rósł powolutku.

Margana wydaje mi sie,ze mam podobny brzuch,zwłąszcza wieczorem mi wyłazi ;-) U ciebie fajnie już widac,a u mnie z rana to jakbym sporo przytyła:-D
Ptencer woooow ale laska,kurcze to ja z jednym jestem większa ;-)

reklama
Ptencer ślicznie wyglądasz:-D Brzuszek taki zgrabniutki, nio i mam lasencja :-)

pozdrawiam-y ;)

Do góry