reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

nimfii- fajne te spodnie tylko myśle, że jak one są nie bardzo rozciągliwe w udach to nie wiem czy po miesiącu w nie wejdę, bo mam szerokie biodra też. Ja zacznę kupować sobię jak jutro lekarz mi powie,że wszystko jest dobrze :)

reklama
ja je właśnie wczoraj kupiłam i tez M.Kurcze nie znalazłam metra krawieckiego w domu,więc się na oko zmierzyłam taśmą budowlaną i było ok 97 cm,więc myślę,ze będą dobre.

U mnie one mają troche luzu i w biodrach i w udach, wiec zadatek na tycie jest ;)
Jednak w pierwszej ciąży nie tyłam w udach, ani w pupie, wiec moze bede miala ten problem z głowy i ty razem. Po pierwszej ciązy zostały mi szerokie biodra wiec nie powinny się bardzo rozszerzyc tym razem.
Madzia mysle ze rozm M bedzie ok, bo na mnie troszke wisza a mam ok 94cm w biodrach. Musialam je sciagnac mocno gumką na regulacji i jest ok :) Fajnie sie w nich czuje, nie krepują ruchów a co najważniejsze brzuszek ma wygodnie.

Nimfii spodnie bardzo fajne wyglądaja na wygodne :-) Ja mam ciuszki z poprzedniej ciąży choć w sumie teraz będe latem śmigać z brzuszkiem, ale to też sukienki będą najlepsze :-) W pierwszej ciąży dopiero w 6mc się przerzuciłam na ciążowe spodnie ;-) a eraz już robi mi się ciasno hihi podobno w drugiej ciąży brzuszek pojawia sie prędzej :-)

Tak jest :) W pierwszej ciązy też chodziłam w ciążówkach od 6msc ciazy, a teraz.... Jeszcze nie skonczylam I trymestru a piłeczka w brzuchu piękna :p

No to u mnie tak samo:tak:

Nimfii mam nadzieję,że się w nie zmieszczę:tak:
Z poprzedniej ciązy mam też fajne jeansy,ale jeszcze chyba będą za duże.Mam jeszcze kilka rzeczy,ale generalnie większość oddałam na cele charytatywne .:sorry2: Za to koleżanka już mi pożyczyła 3 pary ciążówek,z tym że tez jeszcze za duże i dwie bluzki,a na lato to sukienki będą jak znalazł.

Ja mam jedne spodnie ciążowe z poprzedniej ciąży, ale one są na ogromny już brzuch. W piwerszej ciązy tak powoli rósł brzuszek ze chodzilam w normalnych bluzkach, swetrach, spodniach welurowych. Kupilam zaledwie jedne spodnie ciązowe i jeden sweter jak ponczo.

A teraz?
Mam szafe wypchaną luźnymi tunikami, luźnymi swetrami. A propo tematu zakupowego - na placu targowym byla dzis promocja tuniki z krótkim rękawem za 15zl - i nie mogłam przejśc obojętnie, wziełam 3 szt. Co prawda sa bardzo luźne, na duzyyyy brzuch, ale potrzebne sa tez takie "worki", zwlaszcza że bardzo eleganckie :tak:

To juz chyba uzaleznienie z mojej strony bo nie umiem przejść obojętnie wobec takiej promocji :-)

reklama
Do góry