reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

onanana no brzuszek zupełnie niewidoczny:-D A tak serio to piękny! Taki idealnie okrąglutki, jak byś piłeczkę połknęła:-)

Julianna no też pokaźna piłeczka:-) Pięknie już wyrósł.

Ostatnia edycja:
reklama
onanana zgrabniutka mamusia z Ciebie, a brzuś rewela - piłeczka jak się patrzy:-) Ja też od jakiegoś czasu mam kreskę i zauważyłam , że teraz zaczyna iść od pępka w górę
julianna super brzuszek, bardzo ładnie wyglądasz, ciąża Ci służy, a gatki są obłędne :-)

Gola super brzuszek aż Wam dziewczyny zazdroszczę, że Wy takie młode i szczupłe nawet w ciąży.

Ja teraz mam taka wagę jak tuz przed porodem 7 lat temu a jeszcze mi przybędzie.
Teraz tylko można kupić fajniejsze ciuszki ciążowe ja sporo dostałam od koleżanek i kupiłam 2 pary dzinów na lumpiku Nexta za 12 zł i firmy krzak za 6 zł z pasem na brzuch i te są najlepsze.a bawełniane H&M za 6 zł, tyłek mi nie umarznie gorzej z kurtką, ale potem będe myśleć.

Dziewczyny naprawde milo sie oglada Wasze brzuszki ciązowe ;) Juz spore maluszki w nich mieszkaja...

A wiecie... Nie moge sie doczekac pierwszych fotek noworodków ;) Bo to już calkiem calkiem niebawem....

reklama
Do góry