reklama
Gola84
Fanka BB :)
onanana zgrabniutka mamusia z Ciebie, a brzuś rewela - piłeczka jak się patrzy:-) Ja też od jakiegoś czasu mam kreskę i zauważyłam , że teraz zaczyna iść od pępka w górę
julianna super brzuszek, bardzo ładnie wyglądasz, ciąża Ci służy, a gatki są obłędne :-)
julianna super brzuszek, bardzo ładnie wyglądasz, ciąża Ci służy, a gatki są obłędne :-)
heheh też mam krechę od dawna ...i do tego krzywą...
onanana brzuś pokaźny jak i mój..niektórzy myślą że już na dniach rodzę..
Ja też mam krzywą, od dołu do pępka i od pępka w górę jest niesymetryczna, dziwnie to wygląda trochę
Gola super brzuszek aż Wam dziewczyny zazdroszczę, że Wy takie młode i szczupłe nawet w ciąży.
Ja teraz mam taka wagę jak tuz przed porodem 7 lat temu a jeszcze mi przybędzie.
Teraz tylko można kupić fajniejsze ciuszki ciążowe ja sporo dostałam od koleżanek i kupiłam 2 pary dzinów na lumpiku Nexta za 12 zł i firmy krzak za 6 zł z pasem na brzuch i te są najlepsze.a bawełniane H&M za 6 zł, tyłek mi nie umarznie gorzej z kurtką, ale potem będe myśleć.
Ja teraz mam taka wagę jak tuz przed porodem 7 lat temu a jeszcze mi przybędzie.
Teraz tylko można kupić fajniejsze ciuszki ciążowe ja sporo dostałam od koleżanek i kupiłam 2 pary dzinów na lumpiku Nexta za 12 zł i firmy krzak za 6 zł z pasem na brzuch i te są najlepsze.a bawełniane H&M za 6 zł, tyłek mi nie umarznie gorzej z kurtką, ale potem będe myśleć.
reklama
Podziel się: