reklama
Gola84
Fanka BB :)
Dzięki dziewuszki Angun no ba! Nawet sny miałam, że brzuch jest mały, bo mała nie rośnie! A od około miesiąca urósł baardzo! Wczoraj przymierzam koszule i swetry sprzed ciąży - masakra większość mała!
ponko te gacie ciążowe, to pierwsza ciążowa rzecz jaką kupiłam, też mi szkoda kasy, na coś co tylko w ciąży wykorzystam, to prawda ceny w sklepach ciążowych powalają! Nie wiem w czym będę chodzić jak zrobi się chłodniej (mam na myśli kurtkę, czy płaszcz) poszukam czegoś używanego na Allegro, bo na bank nie wleze w kurtały 34 sprzed ciąży (no chyba, że na jedną rękę se włożę
Inka niestety nie tylko brzuchol mi urósł, heh;-)
ponko te gacie ciążowe, to pierwsza ciążowa rzecz jaką kupiłam, też mi szkoda kasy, na coś co tylko w ciąży wykorzystam, to prawda ceny w sklepach ciążowych powalają! Nie wiem w czym będę chodzić jak zrobi się chłodniej (mam na myśli kurtkę, czy płaszcz) poszukam czegoś używanego na Allegro, bo na bank nie wleze w kurtały 34 sprzed ciąży (no chyba, że na jedną rękę se włożę
Inka niestety nie tylko brzuchol mi urósł, heh;-)
Mnie się nic na allegro nie podobało, tak samo w internetowych katalogach. Pewnie potem ten rozmiar 40 będzie za duży (w sumie mam taką nadzieję ), ale to się już zwęzi małym kosztem bo po ciąży też zamierzam go nosić. A fakt, że ciążowe ciuchy to przereklamowana sprawa. Po zakupie jednej pary spodni olałam resztę i za dużo sobie nie kupiłam, tyle co niezbędne do życia Po ciąży sobie odbiję
ja też ciążowych rzeczy nie kupuje bo sporo kasy kosztują, jedyne co mam to jeansy,które kupiłam na początku ciąży i to w lumpie za calutkie 11 złotych, zaoszczędziłam całe 180 ale przyznam się,że teraz tak chłodno się robi, a ja już się nie mieszcze w ciuszki,k jedyne co mam to taką bluzę, którą kupiłam mężowi a że dla nie go troszku za mała to ja w niej chodzę, jakąś bluzkę pod spód i śmigam, ale jak tak deszczowo będzie cały czas to będę zmuszona kupić kurtkę, ale chyba pójdę do lumoa bo szkoda kasy na tylko dwa miesiące chodzenia
kasiente
No Gola pieknie!!!! CIEZROWKO!!! Piekna pileczka ))kobity, przed chwilką odebrałam paczkę z UK od rodziny mojego D. Był tam sweterek zrobiony na drutach dla małej i lala dla niej, taka z 30 cm, co jak jej się brzuszek naciśnie to się śmieje, płacze, albo gada mamma, dadda I super sukienka dla mnie (jak miło!) Co prawda ledwo w nią wlazłam, ale po ciąży będzie jak znalazł (tzn mam nadzieję;-P), jest z lycrą a z tyłu ma metalowy duży suwak do pupy. Więc korzystając z okazji prezentuję rosnący bęben w kiecce i gatkach o których wczoraj pisałam (w odp. wątku pokażę rzeczy dla Poli). Bardzo mi się miło zrobiło, że ktoś o mnie też pomyślał
A ja kupilam pare ciuchow rok temu i mo zostaly, jakies getry dwie pary w h&m wiec mam tez na te ostatnie tygodnie, mam dwie pary spodni i jakies swetry sprzed ciazy i nie zamierzam niczego wiecej kupowac bo szkoda kasiory. Potem niektore rzeczy spakuje i pozycze kumpeli bo wlasnie zaszla w ciaze a ze termin ma na maj to jej sie przydadza jakies dzinsy a ja tez cos musze miec po porodzie bo zapewne sie w stare ciuchy na poczatku nie zmieszcze
Gola masz cudowny brzuszek!!! naprawdę duuuuzio urósł :-) a w ogóle zgrabna z ciebie ciężaróweczka ;-)
Ja mam pełno gaci dostanych od kumpeli i bluzek.Spodnie sobie jedne kupiłam te co Nimfii.I niedawno sweter sobie taki dłuższy kupiłam,akurat do legginsow,ale obawiam się,ze się już w niego nie zapnę
Ja mam pełno gaci dostanych od kumpeli i bluzek.Spodnie sobie jedne kupiłam te co Nimfii.I niedawno sweter sobie taki dłuższy kupiłam,akurat do legginsow,ale obawiam się,ze się już w niego nie zapnę
Margana
Gola ale super brzusio wystartował do przodu! Świetnie wyglądasz!
Ja dużo ciuchów ciażowych też nie kupowałam, bo szkoda mi kasy. 2 pary spodni, jedne krótkie spodnie i jedna spódnica. A tuniczek mam kilka takich sprzed ciaży rozciągliwych, ze do końca mi starczą. W sumie to jedną tylko kupiłam i t taką, ze się przyda potem.
Ja dużo ciuchów ciażowych też nie kupowałam, bo szkoda mi kasy. 2 pary spodni, jedne krótkie spodnie i jedna spódnica. A tuniczek mam kilka takich sprzed ciaży rozciągliwych, ze do końca mi starczą. W sumie to jedną tylko kupiłam i t taką, ze się przyda potem.
reklama
Gola - wyglądasz pięknie. Z brzuszkiem....to nie powiem a nie mówiłam grubasku . Śliczna piłeczka. Ubrania super, ale sukienka tylko dla takiej lasecncji jaką Ty jesteś
A ja nie wchodzę już w rzeczy z początku ciąży....rozeszłam się troszkę w biodrach i wszystko mnie ciśnie i uwiera, co doprowadza mnie do szału. Tylko spodnie dresopodobne zostały. Szkoda mi jednak pieniędzy na nowe rzeczy, może jakieś spodnie kupię, co by mieć w czym do lekarza iść i tyle.
A ja nie wchodzę już w rzeczy z początku ciąży....rozeszłam się troszkę w biodrach i wszystko mnie ciśnie i uwiera, co doprowadza mnie do szału. Tylko spodnie dresopodobne zostały. Szkoda mi jednak pieniędzy na nowe rzeczy, może jakieś spodnie kupię, co by mieć w czym do lekarza iść i tyle.
Podziel się: