reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Gola84 ja to już w ogóle jak sama widzisz...:-D maskara ...nic nie widzę ale wczoraj dałam radę ....:-D
Wczoraj jechałam z dziewczyną z mojego osiedla na SR ( raz ja jadę moim autem, raz ona, żeby zaoszczędzić), wyszłam za późno z domu , a musiałąm przejść z 250-300 m , więc w zasadzie szybkim marszem, lekkim truchtem momentami, żeby na mnie nie czekała -jak mnie skurcze obu stóp na raz złapały, to myślałam, że umrę! Jezuu wszędzie autem, a tu kawałek na nóżkach, i myślałam, że w szpitalu na SR pierwsze to o respirator poproszę :-D:-D. Kupię jakiś krem do depilacji intymnej bo w tym momencie to już dla mnie wyższa szkoła jazdy ;-)

reklama
Gola84 z tym kremem to różnie...ja stosowałam w ciąży 2 razy tak mnie wargi sromowe piekły przez kilka dni szok gdzieś się dotknełam bliżej wejścia wiesz...:-)masakra przy sikaniu i w ogóle...teraz sie boje znowu użyć..

No ja tez ostatnio sie niezle zasapalam zanim udalo mi sie ogolic, uzywalam Veet sensitive ale tez sie balam zeby nie doszlo gdzies za gleboko i nie doprowadzilo do jakis podraznien, na szczescie nic mi nie bylo ale efekt tez nie byl w 100% satysfakcjonujacy.

Ja to tez ostatnio mialam masakre z goleniem nie uzywam tych kremow mnie to od razu wszystko piecze jeszcze przed ciaza kiedys probowalam nimi i przezylam horror pieczenie przy kazdym zalatwianiu sie ryczalam jak bobr,jakies bable mi wyskoczyly itd itd wiec to byl wtedy moj pierwszy i ostatni raz z kremami do depilacji :-D no ale teraz z tym brzuchem z golarka i lusterkiem nie jest latwo i ostatnio to sie musialam namachac na stekac ehhh no ale udalo sie po dluzszym spedzeniu czasu w lazience zakonczylam golenie sukcesem hehe :-D

:-)Anuksch ładny brzusio !!
Co do depilacji to mi zawsze goli mój mąż jest w tym nie zastąpiony !!!!!!
Może i Wy poproście swoich!!!:-)Bedzie wam duzo łatwiej i nie trzeba się gimnastykować.

reklama
mój mąż też jest w tym nie zastąpiony, nie muszę stękać dla mnie to po prostu relaks, nogi to jeszcze daję radę choć wiadomo trochę trzeba popracować nad tym:-)

Do góry