reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Gola slicznie wygladasz a brzuszek Ci urusl od ostatniego zdjecia,swietnie wygladasz i figurke masz nadal zgrabniutka ;-):-)
Ssabrinaa, agutek urosłam wszędzie- brzuszek mnie cieszy najbardziej, choć wygodniej zdecydowanie było jak był mniejszy. Też mam szersze biodra, tyłek większy, no w ogóle wszystko mi urosło, heh;-)
Ewidentnie nasze ciała przygotowują się do porodu....mam tylko nadzieję, że im tak nie zostanie na zawsze
onanana
Fanka BB :)
hej laseczki, w nawiązaniu do wpisu na głównym dodaję foto mojego dzisiejszego brzuchola, ciekawe czy też go nie zauważycie tak jak ludzie w sklepie;-)
Przepraszam Was za mój okropny stanik ale chciałam pokazać moją kreskę, bo z tego co widziałam u Was to moja jest mocna i wyraźna a mam ją taką dość dawno.
Dopiero na zdjęciach widzę jaka jestem mega gruba!! No ale jeszcze 2 m-ce i zaczynamy się odchudzać;-)
a co do ciuchów to ja teraz stawiam na leginsy, koszule i jakies tuniki, będę chodzić w tym co mam a w ostateczności wskoczę w kurtkę od D. mojego. Mam trochę gorzej niż niektóre z Was, bo muszę dziennie jakoś wyglądać do pracy... Od koleżanki mam 2 pary spodki z H&M Mama, bardzo fajnych;-)
Przepraszam Was za mój okropny stanik ale chciałam pokazać moją kreskę, bo z tego co widziałam u Was to moja jest mocna i wyraźna a mam ją taką dość dawno.
Dopiero na zdjęciach widzę jaka jestem mega gruba!! No ale jeszcze 2 m-ce i zaczynamy się odchudzać;-)
a co do ciuchów to ja teraz stawiam na leginsy, koszule i jakies tuniki, będę chodzić w tym co mam a w ostateczności wskoczę w kurtkę od D. mojego. Mam trochę gorzej niż niektóre z Was, bo muszę dziennie jakoś wyglądać do pracy... Od koleżanki mam 2 pary spodki z H&M Mama, bardzo fajnych;-)
Załączniki
onanana co Ty za glupoty wygadujesz, wygladasz bardzo ladnie, sliczny brzuszek, ale fakt, trudno go nie zauwazyc.:-)
Doskonale Cie rozumie, ja tez kombinuje co tu zalozyc do pracy zeby jakos wygladac, a najwiekszy problem to chyba mam z butami bo wszystkie buty niesportowe mam na obcasie, nie wysokim ale zawsze obcasie no i zaczyna pojawiac sie problem jak nogi zaczynaja mi puchnac.
Doskonale Cie rozumie, ja tez kombinuje co tu zalozyc do pracy zeby jakos wygladac, a najwiekszy problem to chyba mam z butami bo wszystkie buty niesportowe mam na obcasie, nie wysokim ale zawsze obcasie no i zaczyna pojawiac sie problem jak nogi zaczynaja mi puchnac.
kasiente
Fanka BB :)
no wlasnie co ty gadasz? nie jestes gruba!! a brzusie mamy podobne i tez mam juz od jakiegos czasu kreseczkehej laseczki, w nawiązaniu do wpisu na głównym dodaję foto mojego dzisiejszego brzuchola, ciekawe czy też go nie zauważycie tak jak ludzie w sklepie;-)
reklama
Podziel się: