reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
kobity, przed chwilką odebrałam paczkę z UK od rodziny mojego D. Był tam sweterek zrobiony na drutach dla małej i lala dla niej, taka z 30 cm, co jak jej się brzuszek naciśnie to się śmieje, płacze, albo gada mamma, dadda:-D I super sukienka dla mnie (jak miło!) Co prawda ledwo w nią wlazłam, ale po ciąży będzie jak znalazł (tzn mam nadzieję;-P), jest z lycrą a z tyłu ma metalowy duży suwak do pupy. Więc korzystając z okazji prezentuję rosnący bęben w kiecce i gatkach o których wczoraj pisałam (w odp. wątku pokażę rzeczy dla Poli). Bardzo mi się miło zrobiło, że ktoś o mnie też pomyślał:)

Załączniki

• DSC_0002-3.jpg
    DSC_0002-3.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC_0003-2.jpg
    DSC_0003-2.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC_0005-2.jpg
    DSC_0005-2.jpg
    49,3 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC_0007.jpg
    DSC_0007.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC_0008.jpg
    DSC_0008.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC_0009.jpg
    DSC_0009.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 60
Gola84 super brzuszek zdecydowanie widać że ciążowy, ciuszki też super miło ze strony rodziny że sprawili ci taką paczkę no i że dla ciebie też coś się znalazło ja też ostatnio dostałam od sióstr spodnie jedne dżinsowe rurki i sportowe alladynki i do tego sweterek :-):tak:

alma duzy juz twoj brzucholek, a w ciazy wygladasz kwitnaco :)

gola no i twoj brzuszek teraz wyskoczyl na spora pileczke :) Z ostatniej fotki pamietam duzo mniejszy brzuszek. A wiec kazda z nas doczekala sie pokaznych rozmiarwo ciężaróweczki ;)

reklama
Gola, super wyglądasz :) Mnie to już taki kuper z tyłu zostaje, widać, że wszystko w dupę idzie :-D

A ja kupiłam sobie ostatnio kurtkę jesienną. Byłam w Happy Mum i przymierzałam piękny płaszczyk, mój A. już chciał kupować, ale ja tylko zerknęłam na cenę i powiedziałam, że jeszcze się zastanowimy. Jak powiedziałam A., że płaszczyk kosztował 300zł, to się za głowę złapał, tak więc poszliśmy jeszcze do H&M, na dział kobiecy, nawet nie ciążowy :) I kupiliśmy mi płaszczyk za 130zł, nawet po ciąży go jeszcze założę :))) Strasznie zadowolona jestem, a przynajmniej mamy te 170zł zaoszczędzone. W życiu nie wydałabym 300zł na płaszcz na 2 mce, nawet jakby było mnie stać na to, czułabym się z tym jak zbrodniarz :D

Do góry