reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
2mycha sliczny masz,zgrabniutki brzuszek :-)
alma swietnie wygladasz no i brzuszek jaki juz pokazny rozmiarek,slicznie wygladasz :-)
alma swietnie wygladasz no i brzuszek jaki juz pokazny rozmiarek,slicznie wygladasz :-)
Gola84
Fanka BB :)
kobity, przed chwilką odebrałam paczkę z UK od rodziny mojego D. Był tam sweterek zrobiony na drutach dla małej i lala dla niej, taka z 30 cm, co jak jej się brzuszek naciśnie to się śmieje, płacze, albo gada mamma, dadda I super sukienka dla mnie (jak miło!) Co prawda ledwo w nią wlazłam, ale po ciąży będzie jak znalazł (tzn mam nadzieję;-P), jest z lycrą a z tyłu ma metalowy duży suwak do pupy. Więc korzystając z okazji prezentuję rosnący bęben w kiecce i gatkach o których wczoraj pisałam (w odp. wątku pokażę rzeczy dla Poli). Bardzo mi się miło zrobiło, że ktoś o mnie też pomyślał
Załączniki
Gola84 super brzuszek zdecydowanie widać że ciążowy, ciuszki też super miło ze strony rodziny że sprawili ci taką paczkę no i że dla ciebie też coś się znalazło ja też ostatnio dostałam od sióstr spodnie jedne dżinsowe rurki i sportowe alladynki i do tego sweterek :-)
alma duzy juz twoj brzucholek, a w ciazy wygladasz kwitnaco
gola no i twoj brzuszek teraz wyskoczyl na spora pileczke Z ostatniej fotki pamietam duzo mniejszy brzuszek. A wiec kazda z nas doczekala sie pokaznych rozmiarwo ciężaróweczki
gola no i twoj brzuszek teraz wyskoczyl na spora pileczke Z ostatniej fotki pamietam duzo mniejszy brzuszek. A wiec kazda z nas doczekala sie pokaznych rozmiarwo ciężaróweczki
reklama
Gola, super wyglądasz Mnie to już taki kuper z tyłu zostaje, widać, że wszystko w dupę idzie
A ja kupiłam sobie ostatnio kurtkę jesienną. Byłam w Happy Mum i przymierzałam piękny płaszczyk, mój A. już chciał kupować, ale ja tylko zerknęłam na cenę i powiedziałam, że jeszcze się zastanowimy. Jak powiedziałam A., że płaszczyk kosztował 300zł, to się za głowę złapał, tak więc poszliśmy jeszcze do H&M, na dział kobiecy, nawet nie ciążowy I kupiliśmy mi płaszczyk za 130zł, nawet po ciąży go jeszcze założę )) Strasznie zadowolona jestem, a przynajmniej mamy te 170zł zaoszczędzone. W życiu nie wydałabym 300zł na płaszcz na 2 mce, nawet jakby było mnie stać na to, czułabym się z tym jak zbrodniarz
A ja kupiłam sobie ostatnio kurtkę jesienną. Byłam w Happy Mum i przymierzałam piękny płaszczyk, mój A. już chciał kupować, ale ja tylko zerknęłam na cenę i powiedziałam, że jeszcze się zastanowimy. Jak powiedziałam A., że płaszczyk kosztował 300zł, to się za głowę złapał, tak więc poszliśmy jeszcze do H&M, na dział kobiecy, nawet nie ciążowy I kupiliśmy mi płaszczyk za 130zł, nawet po ciąży go jeszcze założę )) Strasznie zadowolona jestem, a przynajmniej mamy te 170zł zaoszczędzone. W życiu nie wydałabym 300zł na płaszcz na 2 mce, nawet jakby było mnie stać na to, czułabym się z tym jak zbrodniarz
Podziel się: