reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
Mery-beth śliczna dziewczynka :-)
Kasiente pieknie wyglądasz.
Ewika, Nimfii brzuszki super rosną,ja mam podobny :-)
Ponko oj to z tym terminem i kiedy rodzisz,albo czy już urodziła,to się dopiero zacznie i na koniec kiedy i tobie już ciężko i chciałabyś urodzić to takie komentarze naprawde potrafią z równowagi wyprowadzić.Rzeczywiście najlpeiej się wyłączyc i po prostu niektórych nie słuchać.

Mnie na szczęście nikt po brzuchu nie dotyka,oprócz Maciusia,tóry przylatuje,bluzkę mi do góry zadziera i przeważnie całuje po brzuszku,no ale to akurat jest słodkie :-)
Wczoraj mnie zdziwił,bo podnióśł mi bluzkę przy teściowej i kazał jej dotykać:szok: no to było trochę niezręczne,ale widziałam,ze i ona się zmieszała,a ten jeszcze pokazywał,ze nie tak tylko tak trzeba glaskać.

Witajcie Kochane,
Wiem,że rzadko się odzywam,ale to przez ten ślub(zostały już tylko 4 dni!!!!:szok:)po nim będę miała więcej czasu na pisanie :)
a tym czasem pokazuje Wam mój 24 tyg brzuch który chyba z tego stresu przedślubnego rośnie coraz szybciej :)

242l.jpg
14323573.jpg

2mycha1 szczuplaczek z Ciebie a brzusio wyraźnie zaokrąglony.
Życzę wszystkiego dobrego i mnóstwa miłości na nowej drodze życia, jeśli nie będzie okazji złożyć Ci zyczeń przed samym ślubem!

2mycha1 bardzo zgrabniutki brzuszek super:-)

A ja sie chciałam pochwalic nasz córcią:-) zdjatko z 3d robione w 24 tyg.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry