reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
a to ja dwa tygodnie temu:) nie patrzcie na mine bo sie wyglupialam;)))) nie lubie jak ktos mnie tak zaczepia;) i ciagle 9504568707tysiecy lasek co chwile pytalo na kiedy termin ktory to iesiac....wrrr...jakby nie mozna bylo o niczym innym ze mna pogadac:///

Kasiente, słodki ten Twój brzusio :D Minka też :-D

A mnie zaczyna powoli denerwować to, że każdy kładzie mi rękę na brzuchu bez pytania. No ludzie, ja wiem, że tam mieszka mały człowiek, ale to przede wszystkim mój brzuch jest i mnie takie zaczepki drażnią. A najgorsza w tym wszystkim jest moja siostra, która jak tylko wpadam to się rzuca do brzucha i mówi, że powinnam się przyzwyczaić bo potem będzie gorzej... ja już ograniczam towarzyskie spotkania bo też "na kiedy termin" to się drażniące staje powoli :p

U mnie jest jeszcze gorzej, bo oprócz tego pytania: Na kiedy termin? pojawia się kolejne: czy aby na pewno masz tam jedno tylko??....więc też stronię od ludzi bo mnie wkurzają, za to dużo spaceruję z moją ukochaną suczą i też mi dobrze :)))))

ewika kasiente milo sie patrzy na wasze brzuszki :)

Mnie na szczescie nikt nie tyka po brzuszku, a jakby to obcy robili to bym zamordowala wzrokiem :p Nie lubie tego. Co prawda malo kto pyta na kiedy mam termin, ale raczej pytaja czy bedzie chlopiec czy dziewczynka. Albo sprzedawczynie w sklepie zagadaja do Macka czy bedzie mial brata czy siostre, a on sie biedy wstydzi mowic :p
Tylko ze ja do tych sklepow chodze codziennie i znam troszke sprzedawczynie wiec nawet nie czuje sie nieswojo jak z nimi o tym pogadam ;)

reklama
Ewika,Kasiente urocze macie brzuszki!!! Rany, co brzuch to inny kształt i wielkość, a w każdym taki sam dzidź siedzi ;) (no może z rozróżnieniem na płeć) :-D Cudnie wyglądacie dziewczyny:)

Do góry