reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Dziewczyny świetne brzuszki i maluszki :D

Madzia moj Macius tez lubi brzuszek dotykac, ale nie caluje, ani nie glaska. On chyba mniej pojmuje to, co sie wokol niego dzieje ;) Ale lubi informowac wszystkich gdzie mieszka dzidzia braciszek :p No i na pytanie o ulubione imie odpowiada Kuba, a wiec moze tak juz zostanie ;)

reklama
brzuszek 7 miesiac.jpg
a to moja mała galeria po powrocie z wakacji, było tak gorąco, że pokusiłam się i nawet założyłam strój, ale ludzie patrzyli na mnie jak na orkę..

Oj Aqua jesteś dla siebie zbyt krytyczna. Bardzo ładnie wyglądasz w ciąży, szczególnie w tej wzorzystej sukience, nie przytyłaś dotąd 20 kg żeby być orką!

Mnie na szczęście nikt po brzuchu nie dotyka,oprócz Maciusia,tóry przylatuje,bluzkę mi do góry zadziera i przeważnie całuje po brzuszku,no ale to akurat jest słodkie :-)
Wczoraj mnie zdziwił,bo podnióśł mi bluzkę przy teściowej i kazał jej dotykać:szok: no to było trochę niezręczne,ale widziałam,ze i ona się zmieszała,a ten jeszcze pokazywał,ze nie tak tylko tak trzeba glaskać.

Madzia słodki ten Twój syneczek, kochany szkrabik :)

mycha - chudzinko, pięknie wyglądasz i mam nadzieję, że się będziesz świetnie bawić na swoim weselu :) Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Dużo szczęścia i miłości :)

asia - córeczka śliczna, gratuluję :)

Zobacz załącznik 381942
a to moja mała galeria po powrocie z wakacji, było tak gorąco, że pokusiłam się i nawet założyłam strój, ale ludzie patrzyli na mnie jak na orkę..

Jaka orka? Świetnie wyglądasz :)

dziękuję Wam dziewczyny za ciepłe słowa :tak: ale jak nie siedziałam za parawanem to wszyscy dookoła nie odrywali ode mnie oczu.. ale mogę sobie wmawiac, że to tylko z zazdrości - bo ja chociaż mam jakieś wytłumaczenie sporego brzuszka :-p

reklama
aqua ja myślę że dlatego że widok kobity w ciąży to naprawdę coś cudnego!! Przecież nosimy w brzuszkach nowe życie!! Pewnie dlatego patrzeli, z podziwem i szacunkiem:tak:A zazdrość to swoją drogą;-)

Do góry