reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

aqua bardzo ladne zdjecia i zazdroszcze takich wakacji :) Dla mnie plaza i morze to odlegle marzenia. Pewnie kiedys pojedziemy z chlopakami :)
Ludzie zawsze sie patrza, czy to w ubraniu brzuszek czy bez. \nie ma sensu sie zaglebiac w to co mysla inni bo ludzie sa rozni i rozne rzeczy im chodza po glowach :p

reklama
Czas na zdjęcia, poprzednie robiłam równo 4 tyg.temu, także zamieszczam zrobione dziś zdjęcia brzuchala z 26 tc. :-)
Zdjęcie0189.jpgbrzuch.jpg

Dzięki dziewczyny, kochane jesteście!!! Sukieneczkę wyczaiłam na targowisku, jeden z moich ulubionych letnich kolorków no i fason arcy-ciążowy ;-)

dziewczyny śliczne brzuszki i dzieciaczki też cudne , ech już się doczekać nie mogę żeby na żywo zobaczyć :)))
aqua jak byłam w Zakopanym na termach to jedna dziewczyna na mnie spojrzała w wc i mówi "o pani przy nadziei" i tyle,a ludzie też na mnie cały czas patrzyli ,a brzuszek miałam schowany pod kostiumem , tyle że ja to się nie przejmuje takimi rzeczami :D
angun potwierdzam cudny brzuszek i sukienka ;)

angun - pięknie wyglądasz, widzę że Twoja sukienka robi furorę - mnie też od razu się spodobała.

Ja postaram się jutro wkleić fotkę z 30tc, czyli równo miesiąc od ostatniej tu wklejonej.

reklama
Do góry