reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

anek nieraz jak Maciek zasnie na drzemke ok 13 zagladam sobie na aukcje konczonce sie, ale to zazwyczaj sa ceny powyzej 20zl. Wiec jak zobaczylam bluzeczke za 1,25zl to nie zastanawialam sie i dalam licytuj ;-) no a sprzedawca mial kilka bluzeczek fajnych to bralam. Te popoludniowe aukcje ida za nizsze ceny niz wieczorne, bo mniej osob siedzi na allegro.

ponko ja wychodze z zalozenia ze jak kupowac na allegro to za niewielkie pieniadze zeby w razie czego nie bylo żal kasy ;-) No i kilka razy też sie sprzyłam, nie dostalam przesylki, albo kiepski towar. Jednak zdecydowana wiekszosc tranzakcji byla udana ;-) Dla mnie Allegro to juz nałóg odkad siedze w domu z Mackiem, bo po sklepach nie mam okazji chodzic.

mirelka dobry wybór z ta bluzka. Te sa z bardzo mięciutkiego materialu :tak:

margana w pierwszej ciazy pod koniec bylam na Fenoterolu na podtrzymanie ciązy. Odstawilam tabletki na 10 dni przed terminem porodu i moglismy znow wspolzyc wiec od razu zabralismy sie za to aby nadrobic stracone miesiace... no i... po 3 takich dniach zaczol sie porod :p Skurcze właśnie po stosunku.

angun świetnie wyglądasz :) bardzo ladnie ci w tym stroju

Ostatnia edycja:
reklama
angum pięknie wyglądacie :) w dodatku taką sukieneczke bym chciała sobie kupić teraz podczas ciąży podoba mi się zgrabnie wyglądasz.

nimfii- zgrabniutka jesteś i fajny brzuszek ;) ale tych ciuszków nakupiłaś :) piekne.
Jeśli chodzi o prysznic to spokojnie kładłam w nim się jak nie byłam w ciąży :) bo ma bardzo wysoki brodzik jak wanna można sporo wody nalać :)

A to mój brzusio, albo brzuszysko parę dni temu jeszcze rudzielcem nie jestem tylko brunetką :p Zdjęcie001.jpgZdjęcie002.jpg

andrzelika brzuszek spory naprawde :) Qrcze jak te brzuszki potrafia szybko rosnac teraz. W pierwszej ciązy taki jak ty mialam chyba na samej koncowce. Niesamowte.
Ale bardzo ci do twarzy w macierzyństwie :)

reklama
Do góry