reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
Nimfii - chyba trzeba Cię okrzyknąć mistrzynią w kupowaniu na Allegro: super bluzeczki za rewelacja cenę! Ja jakoś nie umiem wyszperać takich okazji:/
Brzusio masz pokaźny i śliczny.
Właśnie przyszła mi paczka z biustonoszami bezszwowymi z Twojego linka - one są genialne. Chyba mój najlepszy zakup w ciąży. Dzięki:-)

Nimfii, ja chyba z tego Twojego sprzedawcy skorzystam, naprawdę fajne ciuchy, a jak sprawdzona jakość już jest to się jakoś mniej boję. Do Allegro zawsze miałam lekkie uprzedzenie, muszę wiedzieć w co się pakuję, tak naprawdę ;-)

Co do seksu... ja mam ostatnio trochę mniejszą ochotę. Jak mały mnie kopie, to czuję, że nie śpi i dziwnie się wtedy czuję. Zupełnie, jakby mi biegał po pokoju. Poza tym boję się infekcji, które miałam na długo przed ciążą a teraz mogą wrócić o wiele łatwiej... Raz na tydzień ostatnio to jest standard. Kiedyś byłam zdania, że to straszne i w sumie nadal tak myślę, ale jednak nie zawsze mogę się przełamać. A to kręgosłup boli, a to jestem zmęczona... chociaż muszę przyznać, że teraz A. ma urlop, to nadrabiamy. Może stąd ten dobry humor ;))

Prysznic też lubiłam brać razem ale A. się kąpie w magmie a ja w przyjemnym ciepełku. Nie da się tego pogodzić, zwłaszcza w ciąży ;)

Nimfii ślicznie wyglądasz;) Twój mąż miał rację mówiąc Ci komplement, że jesteś dla niego cały czas pociągająca;) Atrakcyjna mamusia z Ciebie;)

Co do seksu to ja mam swoje dni kiedy mi się nie chce, a są dni kiedy mogłabym cały czas. Tylko mój mąż dzikus i nie zawsze chce wtedy kiedy ja;(

Dawno Was nie widziałam dziewczyny, no i waszych zgrabnych brzusiolków też ;-)
Wklejam zdjęcie mojego z poprzedniego tygodnia z lewego i prawego profilu.

brzuchal-22 tydz..jpgForum-zdj 002.jpg

reklama
Do góry