reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Dziewczyny , ja od początku ciąży kochałam się 2, lub 3 razy, jakoś libido u mnie zerowe i jakoś tak w ogóle - dziwnie mi, nie wiem co się stało

reklama
Ja ostatnio też czasem się skusze na przytulanki, ale później się martwie, czy maleństwu nic nie jest, choć staram się nie dochodzić :p a i tak jest przyjemnie.
Mnie też brakuje tego codziennego seksiku samej, czuje się nie wyżyta seksualnie teraz, ale coż zrobić ;P
Nimfii- ja też z moim zawsze się kąpałam, ale teraz zrezygnowałam, bo on lubi gorąco wodę jak ja, a teraz muszę to sobie odpuścić, bo nie wolno...
Piękny komplement :) Facet jak coś chcę zawsze jest taki miluśi i wszystko zrobi :)

W pierwszej ciazy mielismy celiat ze wzgledu na skurcze macicy i naprawde sie pilnowalismy, nawet pieszczot bylo brak, ale bylismy wtedy poirytowani na siebie na wzajem :-p
Seksik jednak zbliza bardzo ;-)
tym razem bym sie nie ograniczala gdyby nie ciagle infekcje. Jednak nie da sie tego robic gdy ciagle cos boli i piecze.
Ale maz wyrozumialy jest i tez nie chce zebysmy sie czuli źle. Nie jest mu latwo ale daje sobie na wstrzymanie.
Przed pierwsza ciaza bylismy przezwyczajeni do codziennego wspolzycia i teraz man brakuje troszke tego, no ale sytuacja inna i wszystko zmienia.

andrzelika u nas problem z kapiela jest taki ze maz jest duzyyyy a i ja bedac z brzuszkiem juz sie nie mieszcze do wanny ;-)
Za to pod prysznicem łatwiej sie popodgladac :-p
Marzy nam sie jakas duza narożna wanna w przyszlosci, moze nawet z hydromasazem :laugh2: Takie cos byloby super na wspolen kapiele.

nie dziwie się jak coś boli i piecze nie da rady :/ przed ciążą był seksik parę razy dziennie więc mi też ciężko pogodzić się z jego brakiem ,a co dopiero chłopowi, a w ciąży troszkę jednak strach on też później zaraz się pyta, czy brzuszek mnie nie boli i mały się rusza...

A my mamy dużą kabine prysznicową kupiliśmy sobie wiekszą 100 na 100cm z bajerami takimi jak sauna masaże i radio fajnie luz jest i brodzik wysoki nie żałuje zakupu, bo ludzie narzekali,że takie kabiny się psują po roku, a nie prawda może zależy gdzie się kupuje myśmy mieli z niemiec na allegro kupowali nową i nie dużo też mi się wydaję, że kosztowała, uwielbiam ogółem w niej kąpiele i z mężem :-) można się zrelaksować... itp....:-D:-p

Prysznic to fajna sprawa. Moja kolezanka tez ma wlasnie ten z "bajerami" ;) A ja jestem zbyt przezwyczajona do wanny. Nie dalabym rady bez kąpieli w wodzie z piana albo olejkami.

A u nas z sexem sie nic nie zmienilo,przytulanki sa jak tylko mamy ochote :-D:-p ale zazwyczaj tylko w weekendy bo w tygodniu to moj A. jest zmeczony po pracy i nie bardzo ma ochote wiec zawsze pozostaja nam soboty i niedziele :zawstydzona/y::-p
Ja to kiedys tylko uzywalam wanne a teraz znowu tutaj w UK czesto te wanny sa laczone razem z panelem prysznicowym na scianie wiec teraz to znowu uzywam tylko prysznica jakos nie umiem wylezec w wannie dluzej jak 10 minut bo zaraz mi slabo i duszno.

Dla mnie kąpiele w wannie w ciazy byly zbawniem :-) Zwlaszcza pomagaly przy skurczach :tak:

Wklejam foteczki z ostatnich zakupów bluzeczek dla mamy ;-) Oraz brzuszek ciążowy na 24TC.

Ciuszki dostalam dzis od sprzedawcy ktorego niedawno polecalam. ** Zjawiskowa Tunika Ciążowa 'M' SuPeR MaMa ** (1709514877) - Aukcje internetowe Allegro

Warto zajrzec na jego aukcje bo te bluzeczki i grzybki kosztowaly mnie poniżej 5zl każda :sorry2: Wyjatkiem byla ta biala bluzka koszulowa, (13zl) ale wcale nie jestem z niej bardziej zadowolona. Rozm 2XL jest strasznie luźny.

Moje uwagi co do rozmiarow - to bluzka ze zdjecia 3 w rozm M ma dosc ciasne rekawki. Ten sam fason na zdjeciu 1 jest w rozm L i wygodniejsza.
Grzybek niebieski (rozm S) oraz bordowy (rozm M) doskonale leżą. Biały w rozm S nie jest az tak zachwycajacy ;)
A ta bluzeczka na zdjeciu 2 ma dłuższy przód i fajnie lezy na brzuszku ciążowym.

Jestem zachwycona jakością materiału. Obawialam sie ze za tak niskie ceny bedzie tandeta, ale jestem bardzo mile zaskoczona. Ubrania mięciutkie i dobrze skrojone.

Załączniki

• Zdjęcie1195.jpg
    Zdjęcie1195.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 66
  • Zdjęcie1194.jpg
    Zdjęcie1194.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 60
  • Zdjęcie1196.jpg
    Zdjęcie1196.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 62
  • Zdjęcie1197.jpg
    Zdjęcie1197.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 62
  • Zdjęcie1200.jpg
    Zdjęcie1200.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 61
  • Zdjęcie1201.jpg
    Zdjęcie1201.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 59
  • Zdjęcie1202.jpg
    Zdjęcie1202.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 58
  • Zdjęcie1203.jpg
    Zdjęcie1203.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 66
  • Zdjęcie1204.jpg
    Zdjęcie1204.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
hejka, jestem tu nowa :) termin na 7.11 :)

c_d_24tydzien.jpg
bardzo ladnie:) szczuplutka jestes a brzusio ladnie odstaje:)

Dokładam swój brzuszek. Żałuję, że "przespałam" tyle miesięcy ciąży i to dopiero moje pierwsze zdjęcie. Jest zrobione w 25 tc (niecały tydzień temu).
Zobacz załącznik 374577
bardzo opkazny:) i kreseczke juz zaczyna byc widac:)

A mi sie tak bardzo chce, a nie mogę:-( Ten mój chłop to chyba świetym zostanie;-)Jeszcze 12 tygodni:szok:
plus 6tygodni pologu;)

ja to sie boje, tym bardziej ze szyjki nie mam mega dlugiej, a jakby cos sie dzialo to bym plula sobie w brode....wole poczekac te kilkanascie tygodni i cieszyc sie mezem na spokojnie:)

Nimfi- super brzusio i ciuszki tez fajne:)

reklama
Do góry