reklama
Andrzelika apartamencik ma Twój Mały do pozazdroszczenia !! :-) Piękne brzusio!!
Dzięki dziewczyny za komplementy, brzusio sterczy dumnie, tam z tyłu też co nieco sterczy, bo kilka dodatkowych kg nie weszło w brzuszek ;-)
Dzięki dziewczyny za komplementy, brzusio sterczy dumnie, tam z tyłu też co nieco sterczy, bo kilka dodatkowych kg nie weszło w brzuszek ;-)
Angun fajna mamusia:-)
Andrzelika duży twój brzuszek ale do twarzy ci z tym brzuszkiem, kolorek fajny:-)
onanana u mnie znowu na odwrót jestem naturalna blondynką i odkąd pamiętam to robię tylko balejaż jasne z brązem i na tyle mam fajnie że nie widać mi odrostu ale po dzisiejsze wizycie u fryzjera to cosik mi się wydaje że odrost będzie widoczny bo zrobiłam tylko jasne pasemka ale często mnie nachodzi żeby w ogóle zmienić kolor może na jakiś rudy
Andrzelika duży twój brzuszek ale do twarzy ci z tym brzuszkiem, kolorek fajny:-)
onanana u mnie znowu na odwrót jestem naturalna blondynką i odkąd pamiętam to robię tylko balejaż jasne z brązem i na tyle mam fajnie że nie widać mi odrostu ale po dzisiejsze wizycie u fryzjera to cosik mi się wydaje że odrost będzie widoczny bo zrobiłam tylko jasne pasemka ale często mnie nachodzi żeby w ogóle zmienić kolor może na jakiś rudy
Oto My :-) w 24 tygodniu (Data w aparacie coś nie teges )
Rośniemy w oczach ( a przynajmniej mi się tak wydaje)
/Ostatni wypad na zakupy, przeglądając się w witrynie sklepowej doszłam do wniosku, że W KOŃCU WIDAĆ że noszę pod serduchem najważniejszą istotkę w moim życiu. Od góry patrząc, a od boku całkiem inną wielkość widać :-) W domu nie mam niestety jeszcze takiego dużego lustra aby się przyglądać /
Rośniemy w oczach ( a przynajmniej mi się tak wydaje)
/Ostatni wypad na zakupy, przeglądając się w witrynie sklepowej doszłam do wniosku, że W KOŃCU WIDAĆ że noszę pod serduchem najważniejszą istotkę w moim życiu. Od góry patrząc, a od boku całkiem inną wielkość widać :-) W domu nie mam niestety jeszcze takiego dużego lustra aby się przyglądać /
Ostatnia edycja:
Anek82
Fanka BB :)
Justynaz - oj widać już widać... śliczny brzusio a w wystawach sklepowych to już tylko większy się będzie odbijał
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Justynaz sliczny brzusio Ci tam rosnie no i widac widac nie ma szans zeby ukryc albo nie zobaczyc Twojego brzusia :-)
andrzelika fryzurka masz bardzo ladna, od razu widac ze jestes specjalistka od ukladania wlosow, a ja zazdroszcze Bo mnie na codzien nie chce sie moich tak ukladac i pielegnowac.
justynaz z tego co pamietam z ostatniej fotki jaka dalas to brzuszek poszedl ci do przodu ani sie obejrzysz a wystrzeli że hejjj...
justynaz z tego co pamietam z ostatniej fotki jaka dalas to brzuszek poszedl ci do przodu ani sie obejrzysz a wystrzeli że hejjj...
I
inna_a
Gość
nimfii- akurat ja swoich włosków nie muszę układać takie szczęście są proste. Nawet mogę iść spać w mokrych włosach i rano są ok, ale sama się obcinam i farbuje od roku nikt nie dotknął mi włosów ;P A i dodam, że nie używam żadnych odżywek po myciu, wiem nie ma się czym chwalić, bo jako fryzjerka powinnam o nie dbać, ale mam lenia wole komuś robić, jak to mówią szewc w podartych butach chodzi.
Justynaz- też śliczny brzuszek ;P
Justynaz- też śliczny brzuszek ;P
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: