reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

Mati, Sandra :-):-)

Nasza przedwczorajsza wizyta w MC Donaldzie. Ola siada na foteliku, wierci się, wierci i wreszcie krzyczy..... kulwa mać jak ja ma tu usiąść!

Przeżyłam szok. Pierwszy raz coś takiego od niej usłyszałam. Ludzie popatrzyli się jakby ufo zobaczyli.

reklama
Fredka, hihi :-):-):-)

Mateusz na widok McDonalda zawsze zaczyna sobie śpiewać na melodię "Fantazji" Fasolek (mam nadzieję, że kojarzycie): "BO MCDONALD, MCDONALD, BO MCDONALD JEST OD TEGO, ABY CHORYM BYĆ, ABY CHORYM BYĆ, ABY CHORYM BYĆ NA CAŁEGO" :-):-):-):-)

Same asy tutaj:-D:-D:-D
U nas przeklinanie zanikło ale czasem jeszcze pod wpływem jakiegoś bodźca coś się wymsknie. W sobotę byliśmy w kinie na "Prawdziwej historii kota w butach" i tam był tekst: co tu tak śmierdoli a Mateusz na całą parę w kinie: co tak pierd...li:szok:

Co jedno to lepszy tekst :-)

Ania, i jak film, fajny? Podobał się Mateuszkowi? Zastanawiam się, czy wybrać się z Martą, ale obawiam się, żeby się nie okazało, że to kolejna bajka nie bardzo dla dzieci.

Tez bylam na tej bajce...Osobiscie mysle ze to bajka troche dla starszych dzieci...Chociaz mloda ogolnie wysiedziala caly film bardzo ladnie...

No ładnie, dzieci nam rosną.:-D

My z kolei na Mazurach słyszymy z drugiego pokoju, gdzie spali chłopcy, taki tekst:
- Stasiu, puściłeś bąsiora, słyszałem!

Oraz do koleżanki o rok młodszej, która z zapałem zakładała sobie na głowę jakiś znaleziony ręcznik:
- Alicjo, jak założysz ręczniczek, to Ci powiem, ze jesteś piekna.

:-)

Kuba wczoraj wychodzi z przedszkola, a przed nami staruszka z taką metalową kulą idzie. A Kuba : "Mamo zobacz jaką ta pani ma super ciupagę":-D
Myślałam że się pod ziemię zapadnę

reklama
Do góry