reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

reklama
Wojciaszek siedząc na sedesie wypalił:
- Nachtempny pitanek urchynochka
Co się tłumaczy: następny przystanek ursynowska
I w ten sposób okazało się, że Wojciaszek jechał z nianią "gadającym" tramwajem. No i jechali do przystanku ursynowska.:-D

Rozmawiam z Marcinem o karmieniu, a Wojciaszek je kolację. Mówię:
- Staś w tym wieku ciągnie dużo mlesia.
A Marcin do Stasia:
- Stasiu, czy jesteś w związku z tym ciągnikiem?
A Wojciaszek szybko sprostował:
- Nie. Patatajem.
Nie pytajcie mnie o co mu chodziło.:-):-)

A ja mysle że patataj to może być tramwaj :-D:-D
Skoro tak mu sie przystanek ursynowska spodobał :-D
Sandra mówi na tramwaj ......tataj :-D Ale Wojcaszek ma w sobie taki translator języka że kto wie co to znaczyło :-D:szok:
Choc nie wiem jakie mogło by być skojarzenie ciągnika z tramwajem ale..... nasze dzieciaki czasem zaskakują taką abstrakcją :-D

reklama
Do góry