reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Izka cudnie
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Izkaaaa jestes Boska!!!
Iza
Wracamy ze spaceru, Karol u Pawła na barana klepie go po głowie i stwierdza "tatuś jest niski", ja pytam "a mamusia" a karol z pełnym przekonaniem "gruba!"
no nie mogę mu tego zapomniec...
a wczoraj przy kolacji jak już zjadł a my jedliśmy jeszcze siedział i recytował lokomotywę (patrząc w książeczkę - sam powiedział całą bez ostatniej zwrotki - nam oczy wychodziły coraz bardziej...bo chociaz tyle mu to razy czytałam to sama nie pamiętam przypuszczam że ostatnią zwrotkę tez zna tylko już mu się znudziło no i im więcej mówi tym bardziej zaskakuje nas wierszykami i piosenkami któr może gdzieś tam usłyszał - nie wiemy kiedy i od kogo, na pewno nie ostatnio i wszystko to w nim gdzieś siedziało sobie...
Wracamy ze spaceru, Karol u Pawła na barana klepie go po głowie i stwierdza "tatuś jest niski", ja pytam "a mamusia" a karol z pełnym przekonaniem "gruba!"
no nie mogę mu tego zapomniec...
a wczoraj przy kolacji jak już zjadł a my jedliśmy jeszcze siedział i recytował lokomotywę (patrząc w książeczkę - sam powiedział całą bez ostatniej zwrotki - nam oczy wychodziły coraz bardziej...bo chociaz tyle mu to razy czytałam to sama nie pamiętam przypuszczam że ostatnią zwrotkę tez zna tylko już mu się znudziło no i im więcej mówi tym bardziej zaskakuje nas wierszykami i piosenkami któr może gdzieś tam usłyszał - nie wiemy kiedy i od kogo, na pewno nie ostatnio i wszystko to w nim gdzieś siedziało sobie...
oj Karol tak dogryzać rodzicom
moja Iza ostatnio zamęcza mnie pytaniami:
-mamo żyjesz?
-a jakbyś nie żyła?
-a jakby wojtek (tatuś, wujek itp) nie żył?
i co dziennie to samo w kółko, już nie wiem co jej odpowiadać, drażnią mnie te pytania:-(
moja Iza ostatnio zamęcza mnie pytaniami:
-mamo żyjesz?
-a jakbyś nie żyła?
-a jakby wojtek (tatuś, wujek itp) nie żył?
i co dziennie to samo w kółko, już nie wiem co jej odpowiadać, drażnią mnie te pytania:-(
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas jest ekscytacja kształtami wszelakimi ostatnio makaronu
Mamo jaki to makaron?
Tagliatelle
Jaki
Tagliatelle
A ten?
Spaghetti
A ten
Penne
A ten itd
A póżniej przyszedł do niego kolega i bezbłednie mu wyłozył wszystkie rodzaje razem z prezentacja miałysmy z kumpela ubaw jak dodał ze nalezy posypać parmezonem
Mamo jaki to makaron?
Tagliatelle
Jaki
Tagliatelle
A ten?
Spaghetti
A ten
Penne
A ten itd
A póżniej przyszedł do niego kolega i bezbłednie mu wyłozył wszystkie rodzaje razem z prezentacja miałysmy z kumpela ubaw jak dodał ze nalezy posypać parmezonem
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Noemi wczoraj ubrala moje buty,swoje okulary sloneczne,zapakowala lalke we wozek i mowi :
ona: jestem pani...
ja: dzien dobry pani,widze ze pani udrodzila dzidzie...
ona: tak
ja: chlopiec czy dziewczynka?
ona : chlopiec
ja: a jak sie nazywa?
ona: Pino
ja:------> jak tak mozna wnuka mi nazwac
ona: jestem pani...
ja: dzien dobry pani,widze ze pani udrodzila dzidzie...
ona: tak
ja: chlopiec czy dziewczynka?
ona : chlopiec
ja: a jak sie nazywa?
ona: Pino
ja:------> jak tak mozna wnuka mi nazwac
Podziel się: