reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

reklama
Boskie teksty i nasze maluchy:-D

U nas ostatnio walka z zasmarkanym nosem. Matek idzie i mówi:
- Gile mam jak cholera
Po czym kieruje się do łazienki:
- Muszę sobie je wyjąć
Po czym męczy się okrutnie gruszką i papierem a jak uda mu się coś wyjąć to z okrzykiem przylatuje do mnie i mówi:
- Mamo zobacz wyciągnąłem gila- i mi go pokazuje

A ostatnio grabiliśmy liście na ogrodzie i Matek wziął swoje takie malutkie grabki i mówi do dziadka:
- Patrz ja mam grabinki:-D

Hahahaha-Matek no te cholerne gile nooo:-D:-D:-D:-D
Noemi jak cos wydlubie z nosa to drze sie jak opentana"fuuujjjj,mamaaaaa, fujjjjjjjjjjj":-DPodobne obrzydzenie ma dlo lezacych wlosow....:-D

Dzisiaj robiłam przetwory w słoiki.
- Mogę ci pomóc?
- Tak
- A co to jest?
- Gumki pod przykrywkę
- To ja ci bede podawac gumki- wziął podał mi jedną gumkę a drugą wziął dla siebie założył na głowę i mówi:- Teraz to ja bede król i nic nie musze robic:-D

Ostatnio kuzyn przysłał kartkę z Chorwacji z wizerunkiem pani topless i osłem
- Mamo ta pani jest goła
- Nie jest goła tylko nie ma stanika
- Czego?
- Bo się opala
- Czego opala cycki?
- Żeby ładnie wyglądała
- Ale czubek:-D

reklama
Kasiu oni sie różnią zaledwie kilkoma dniami a znam dzieci z ich rocznika ale z wczesniejszych miesiecy i każdy w szoku jak Matek gada bo ich to prawie wogóle:no:

Dzisiaj Mateusz usłyszał kogoś w domu:
- Mamo kto tam jest na dole?
- Nie wiem zapytaj
- Ty tam na dole odezwij się- cisza to Matek woła- Dziadek czy to Ty?
Dziadek się odzywa że tak to on i wchodzi po schodach a Mateusz oczy jak 5 zł i woła:
- Dziadek jaki Ty ładny chłopczyk. Już nie masz długich włosów:-D
A dziadek u fryzjera był

Odrabiam z Magdą lekcje. Magda cały czas źle jeden wyraz przepisuje i w końcu mówię do niej:
- Magda co Ty ślepa jesteś!
Na co Matek:
- Mamo Madzia nie jest ślepa Madzia jest ładna:szok:

Do góry