reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fryzik

Magda tez sobie zadaje to pytanie!

Gabi pieknie Ci w tych wloskach :) tylko lepiej chyba bedzie jak beda ciut dluzsze (ze 2 cm), przynajmniej grzywka...

Joanka jakie Ty masz oczy KOBIETO!!!
dopiero potem zobaczylam, ze faktycznie - w krotkich Ci lepiej :)

reklama
Joanka ja tez za krótkimi jestem, teraz juz ci sie tak dokłądnie przyjrzałam, ze jak cie spotkam w jakims centrum handlowym to cie rozpoznam na pewno ;) ;D ;D ;D

Joanko mi przypomina twoja uroda i wygląd kobiete z lat trzydziestych,czterdziestych taką masz buzię.fryzurę i wogóle ::)

Siwasku, strzelaj swoje fotki, cobym wiedziła jak mnie ktoś zagada w tym centrum że to ty kochana ;) ;D
Izis, hihi, ja to zawsze czułam że mnie bocian za późno przyniósł...taka ze mnie retro dusza

a widzisz to dobrze zauważyłaś a może w poprzednim wcieleniu byłaś jakąś artystką z tamtych lat ::)

no ja myślę, bo stagnacji nie za bardzo lubię, chociaż za tropem Aniulki lubię mieć wszystko poukładane, hmmm co by tu... może lotto ?

reklama
Do góry