reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fryzik

Gabi jak na mój gust to ja bym zapuściła troszkę grzywkę, bo tył i bok masz super !

może nie aż taką długą ale coś w tym stylu
SiennaMiller001_250h.jpg

reklama
Kiedyś już pisałam o tym jak po szarpanianie Majki z moimi włosami ścięłam włosy niemal na zapałkę, efekt był taki, no i właśnie noszę się z zamiarem powtórki z rozrywki, co prawda ścięłam już nieco włosy ale do bani, nadal za długie

resizeofbrzuchol27sw.jpg

resizeofresizeofresizeofasia10.jpg

aisa20yh.jpg

jak myslicie ?
układ fryzury, zależał od ilości zmartwień na głowie, mam nawyk szarpania się za włosy... ;)

Joanka jak ja uwielbiam takie krotkie wloski ::)
I powiem szczerze tez mam juz po dziurki w nosie Antkowych szponow w moich wlosach. :mad:
Dziziaj to nawet mezusiowi sie zebralo bo sie smial jak widzial,ze Antonio mnie szarpie ;D

Zetne po slubie w kwietniu, a i tobie tez pasuja, moze jakis balejaz w odcieniu czekolady?

łomatko ale piękna babka z Ciebie Joanko!!!!
w tych krótszych wyglądasz jak dziewczynka, podlotek - cudnie!!!

Joanko, Rewelka!!!
ja też miałam kiedyś takie króciótkie i teraz też się na nie zamierzam ;D

no to idę pod nóż, co tam nóż , gilotynę, ja też ży...ups...wymiotuje już na widok włosów w każdej postaci, w butelce, w buzi, w pieluszce, wszędzie...
no i czuję się bardziej zdbana z taką fryzurką, szybko można osiągnąć całkiem znośny efekt, a z tym odcieniem czekolady. hmmm pomyślę

pierwsza fotka mi się nie otwiera a le na pozostałych wygladasz slicznie. Ja tez miałam kiedyś no nie tak dawno bo rok temu takie krótkie ale lepiej czuje sie w dłuższych no i nie wyglądałam tak pieknie jak Ty

Mi też bardzo podoba się Joanka, w dłuższych wyglada na starszą siostrę samaj siebie ze zdjęć w krótkich włosach

A ja zapuszczam, takich któtkich jak Joanka to daaawno nie mialam - ostatnio w 2 klasie podstawówki

w sumie jak tu piszecie, że byście scięły, to też mam ochotę... ::)
no ale ja lepiej się czuję jak mam ogon na plecach

bardzo chce coś zmienić na mojej głowie ale kompletnie nie wiem co by mnie zadowoliło ::)

reklama
krótkie, krótkie i jeszcze raz krótkie:)
100 razy lepiej wygladasz a takiej fryzurce, nie zeby w tamtej źlel :p
ja po urodzeniu Emilii też sciełam włosy na krótko i nie za dobrze mi w takich a tearz mam już za długie ale jakoś nie mogę sie wybrać do fryzjera , może dzisiaj :]

Do góry