reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fryzik

reklama
jak myślicie jaka fryka by mi pasowała
szukam nowego image ::)

bardzo mi sie to podoba

SiennaMiller001_250h.jpg

ale na takie krótkie nie jestem jeszcze gotowa ::)
narazie obstawiam długie

mi też się podoba Melanie tak jak teraz.
co do fryzury powyżej - moim zdaniem jest niepraktyczna, chyba, że bardzo dobrze Ci sie włosy układają albo umiesz to robić i nie szkoda Ci czasu...
ja raz wybrałam sobie super fryzurę, kazałam się obciąć, ufryzować... to było przed weselem znajomych i byłam już po drinku ;)
a fryzjerka ostrzegała...
następnego dnia spędziłam 2 godz w łazience i ryczałam, bo nic nie mogłam z włosami zrobić a tak po prostu wysuszone wyglądały gorzej niż źle - to była podobna fryzura ::)

dziękuję
i tym sposobem zostałam sprowadzona z chmurek do ziemi ;D
no i nie będzie nowego image-u :p ;D

dobra to zapuszczam narazie i tyle

Melanie, idź na całośc, tylko najpierw daj pełen etat fryzjerce, żeby codziennie fryzura wyglądała tak jak powinna ;) a za niedługo całkowicie rozwiąże się problem mojej fryzury - jeżeli włosy dalej będą mi w takim tempie wypadac - to za dwa tygodnie będę łysa! I nic nie pomaga - dbam o włosy, używam odżywki, łykam witaminy, nie suszę włosów suszarką i wszystko NA NIC!!!

Ja miałam krótkie włosy (już wklejałam fotki) i codziennie rabo musiałam sterczeć przed lustrem z modelarka.... nawet idąc na 6 rano do pracy. Dziuękuję, postoje. jak dla mnie długie włosy to lepsze rozwiazanie.

Spytałam ostatnio nawet męza jak mu się bardziej podoba. Najpierw powiedział że mu to obojetne, ale po chwili stwierdził... to zostaw takie jak masz teraz ::) :D

Melanie pisze:
dziękuję
i tym sposobem zostałam sprowadzona z chmurek do ziemi ;D
proszę ;D sama wiem, że czasem to potrzebne, bo napalisz się jak szczerbaty na suchary i nie myślisz o konsekwencjach.
a długie włoski są cool, ja najbardziej nie lubię zapuszczać :p

no i nie pochwaliłam się - PRZESTAłY MI WYPADAć WłOSISKA!!!

reklama
hyhyhy ale się uśmiałam z Waszych postów
każdy z dobrą dawką humoru ;D

beatka to cudownie ale ja to samo mogę powiedzieć
wypadają ale nie aż tak badzo
nie wiem czy to po tej odżywce czy po witaminach na włosy, skóre i paznokcie
acha jeszcze zapomniałam Wam powiedzieć, że ponad tydzień temu zrobiła mi się paskudnie sucha skóra, aż się łuszczyła bleeee
ale już jest ok :)

Do góry