reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fryzik

Melanie, Beatka co to za odżywka, nie mogę znaleźć nazwy
dziewczyny mają rację Melanie
super wyglądasz z tym co teraz masz na głowie!!

reklama
marta dokładnie to tam jest napisane "henna WAX treatment"- biała plastikowa puszka, jest kilka rodzajów - z napisami w kolorze zielonym, brązowym i jeszcze jakies, czym sie różnią nik nie wie ;) - obiscie polecam kolor brązowy.
szukaj w aptekach i sklepach zielarskich :) :) :)
Mel ja przez chwilę miałam łupież i pomyślałam sobie "jeszcze tego mi tu k.. brakowało". ale zniknął a skóry ogólnie nie miałam suchej i z włosków się baaardzo cieszę!

A ja bym chętnie znowu włosy obcięła, ale mąż nie chce :), Wy też stwierdzilyście, że z dłuższymi mi lepiej. Ja tego nie widzę :(. Nie lubię takiej fryzury, jaką mam teraz. Wspominałam o grzywce, ale mąż stawił opór ;D.

Też miałam łupież przez chwilę, ale zwykły Head&Shoulders mi pomógł :)

monia ja tez nigdy nie miałam grzywki... a teraz mam i wcale nie pytałam męża czy moge mieć. mam i koniec i żałuję że dopiero teraz ją mam

Aniulka pisze:
monia ja tez nigdy nie miałam grzywki... a teraz mam i wcale nie pytałam męża czy moge mieć. mam i koniec i żałuję że dopiero teraz ją mam

Ja też nie pytałam, czy mogę :laugh:, no bo jasne, że mąż mi nie zabrania. Gdyby zabraniał mi czegokolwiek, to nie byłby moim mężem ;D. Po prostu powiedział, że chyba nie wyglądałabym dobrze z grzywką. Ja też się tego obawiam :)
mam raczej blade liczko i ciemne włosy. Efekt mógłby nie być ciekawy. a włosów nie chcę rozjaśniać :)

Ale grzywkę chciałabym mieć, to snaczy sprobować, jak bym wyglądała :)

to na co czekasz... zrób grzywke a jak Ci nie będzie pasowała, zawsze można ja podpiąc i nie bedzie (albo na lakier ułożyc w inny sposób) ;) Mi się też wydawało że z grzywką nie będze dobrze wygląfdała, a teraz juz chyba nigdy jej bie zapuszczę ;D ;D ;D

reklama
wczoraj byłam u fryzjera.... moje wypadające włosy dobiłam pasemkami na odrostach.... dobrze, że mam dużo włosów

Do góry