reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fryzik

hyhyhy ja mam to samo
silna potrzeba zmiany
no ale laski mi powiedziały, że teraz mam fajnie ::) :)

a jakie Ty masz teraz włosy Blanusku ? ::)

reklama
mi tez sie Twoj fryzik barrrrdzo podoba :)
ale rozumiem Cie... az swierzbi, zeby cos zmienic ;)

a mam juz takie troche za ramiona... z tylu
najgorsze, ze mi sie kreca
i to od spodu
a od gory sa klapniete
do d...
no, i szukam fryza dla siebie

wkleje pozniej fote swoich wlosow ;)

ja bym Tobie poradziła isc do jakiegoś super fryzjera - pewnie macie takiego w tej Warszawce ;) :D
super specjalista wie co powinien zrobić z takimi włoskami :)

to prawda
boje sie jednak, ze fryzjer-artysta odleci i to co jemu, nie koniecznie musi mi pasowac
fryzjer-artysta sporo kosztuje, wiec i tak musze sie wstrzymac
na razie ;)

No tyz prawda
ale taki artysta z polecenia, tzn taki co widziałaś ze czaruje na głowie fryzury wprost idealne ;D

bylam w poniedzialek na prezentacji zeptera i zachwalali suszarke ujemnie jonizujaca
podobno zastepuje wszystkie najlepsze odzywki swiata, bo nie wysusza i nie niszczy wlosow
w promocji okolo bagatela 150, bez promocji jakies 100zl wiecej ;D
slyszalyscie cos o takich cudach ??

dziewczyny idę w sobotę na bal i potrzebuję jakiegoś pomysłu na super fryzik! Włosy mam do ramion, proste. Skłonna jestem do fryzurki z włosów rozpuszczonych, ładnie ułożonych.... ale jak?? Kreacja ma górę gorsetową czyli całe ramiona odsłonięte. Doradźcie.

madga mogę Ci polecic moją fryzurę ślubną, ale zależy czy sama ją robisz czy chcesz iść do fryzjera? bo to w sumie tylko pdkręcone włosy ale samej ciężko to ładnie zrobić ::)

reklama
magda a chcesz upieta czy rozpuszczone?
jedna z propozycji

4589c4a28901d4f087a31f55ed7caa4b.jpg

Do góry