reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

Cholera..chyba ze wy stosujecie inne dyski.. Dorota - używasz taki wypełnionych powietrzem do cwiczenia równowagi czy takich gumowych o różnej strukturze? Bardziej do SI

reklama
Ja też chcę kupić u tapicera ;-) Niedrogo ma, i to co potrzebuję. My czekamy na zapomogę z firmy J akurat nam to pozwoli zakupić wszystko. Widziałam gdzieś cały zestaw dysków 10szt, duże i małe, ktoś miał na all ale sprzedał :-( będę polować jak znajdę dam Ci znać.

Cholera..chyba ze wy stosujecie inne dyski.. Dorota - używasz taki wypełnionych powietrzem do cwiczenia równowagi czy takich gumowych o różnej strukturze? Bardziej do SI

I tych z powietrzem do równowagi i tych do SI. Stawiamy jej stópki na tych kolcach, opieramy na nich rączki. te z powietrzem to podstawa też u nas, na każdych zajęciach używamy.

Te z powietrzem na All kosztują 140 zł/szt a te twarde ok 450/komplet w sklepie! Masakra..
U nas narazie szlaban z zakupami, bo na materace, wałek, konika, kostke i lustro poszło ciut ponad 800 zł:( Ale konik jest rewelacyjny do cwiczenia obciążania stóp. Świetnie spełnia role piłki bliźniaka a jest 3 x tańszy:)

Kiedy planujesz ten turnus? Ciekawe czy będzie małej w ogóle potrzebny:) Paulinka robi niesamowite postępy:)
Kurcze, mi się marzy zebranie kasy na 3 turnusy chociaz w tym roku.. 5, jak w ub roku, to juz odłozyłam miedzy bajki.. No ale z drugiej strony mamy dwa turnusy w CZD na rehabilitacji neurologicznej. Kurcze, ciągle myślę jak to wszystko rozegrać, żeby starczyło na wszystko.. Zobaczymy, czas przyniesie rozwiązanie. Bardzo w to wierzę:)

Franiowa Mamo, siwetnie urzadzona "silownia" Franka...
ale sam Franio mnie urzekl... sliczniutki jest... naprawde nie znam Was osobiscie ale serducho mi mocniej wali jak czytam o Was... Trzymam kciuki za Was:tak:

Podziwiam Cię FraniowaMamo,jesteś wielka!!!!przeszliście już tyle,upłakałam się nad Waszą historią..tak bardzo Wam współczuję i modlę się aby było już tylko lepiej!!!!!!Franio jest taki kochany,taki skarbek....

reklama
DSC00265_2.jpgJa również jestem pod wrażeniem osiągnięć Franusia i pełna podziwu dla jego mamy.Tak jak sita123 spłakałam się jak bóbr czytając Waszą historię.Trzymam kciuki za tego małego,dzielnego facecika i jego mamusię,napewno będzie dobrze.Franiowa mamo Twój synek jest małym ciachem,oj będziesz gonić potencjalne dziewuchy ze schodów.A ten powyżej to mój najmłodszy synek.Franek 9 stycznia skończył 9 miesięcy i niestety jeszcze nie siedzi,ale jestem dobrej myśli.POZDRAWIAM:-)

Do góry