reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Beti, czyli najwyraxniej nie jest to regułą. Zresztą p logopedk napisała , ze "bardzo wiele dzieci z niedosłuchem tak mówi" a nie "wszystkie". Najwyraxniej i bez niedosłuchu tak można. Alex ma zajęcia logopedyczne? Pytałas kiedyś skąd to może byc?

Zuza-Anna, za tydzień mały zaczyna grupowe zajęcia w ośrodku dla dzieci niedosłyszących. Mają one ze zadanie oswoić go ze światem dxwięków i nauczyc funkcjonowania w nim. Tak więc...jeszcze was nawiedzimy we Wroclawiu:) Uwierz mi, że dla mnie/dla nas ta cecha Frania jest b kłopotliwa i najzwyczajniej szkoda nam go strasznie..

Monika, dzięki:) Odkad Franiu ma te aparaty jest w stanie powtórzyc naprawde wiele dźwięków. Widzę, że z każdym dniem nasladuje więcej:)

Aguś widziałam filmik.
Franek w swojej maleńkości jest naprawdę wielki !!!
Ależ zapał on ma do tego ćwiczenia.
Potencjał ogromny w nim drzemie .
A ten jego uśmiech powalający ...
Ech zakochałam się i poryczałam z radości :-D:-D:-D

Aga mi się wydaje że to jest objaw pointubacyjny
moze wiotkość krtani:confused:
Aleks w ośrodku jest pod obserwacją logopedy, nie wiem czy ma jakieś ćwiczenia
z resztą ile on na tym ośrodku był:-(

Dziekuję Wam ponownie:)
As, Ty uważaj kobietko, bo w Twoim stanie łatwo o wzruszenia:)

Beti
, spytaj o to swojego logopedę. Ja powinnam się już dawno umawiac na wizyte u dr Ł, ale po prostu nie wiem kiedy.. mamy teraz tyle wizyt diagnostycznych, że po prostu nie mam pojęcia jak to zaplanować.Bardzo jestem ciekawa jej opinii.

reklama
Do góry