reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Beti, czyli najwyraxniej nie jest to regułą. Zresztą p logopedk napisała , ze "bardzo wiele dzieci z niedosłuchem tak mówi" a nie "wszystkie". Najwyraxniej i bez niedosłuchu tak można. Alex ma zajęcia logopedyczne? Pytałas kiedyś skąd to może byc?

Zuza-Anna, za tydzień mały zaczyna grupowe zajęcia w ośrodku dla dzieci niedosłyszących. Mają one ze zadanie oswoić go ze światem dxwięków i nauczyc funkcjonowania w nim. Tak więc...jeszcze was nawiedzimy we Wroclawiu:) Uwierz mi, że dla mnie/dla nas ta cecha Frania jest b kłopotliwa i najzwyczajniej szkoda nam go strasznie..

Monika, dzięki:) Odkad Franiu ma te aparaty jest w stanie powtórzyc naprawde wiele dźwięków. Widzę, że z każdym dniem nasladuje więcej:)

Aguś widziałam filmik.
Franek w swojej maleńkości jest naprawdę wielki !!!
Ależ zapał on ma do tego ćwiczenia.
Potencjał ogromny w nim drzemie .
A ten jego uśmiech powalający ...
Ech zakochałam się i poryczałam z radości :-D:-D:-D

Aga mi się wydaje że to jest objaw pointubacyjny
moze wiotkość krtani:confused:
Aleks w ośrodku jest pod obserwacją logopedy, nie wiem czy ma jakieś ćwiczenia
z resztą ile on na tym ośrodku był:-(

Dziekuję Wam ponownie:)
As, Ty uważaj kobietko, bo w Twoim stanie łatwo o wzruszenia:)

Beti
, spytaj o to swojego logopedę. Ja powinnam się już dawno umawiac na wizyte u dr Ł, ale po prostu nie wiem kiedy.. mamy teraz tyle wizyt diagnostycznych, że po prostu nie mam pojęcia jak to zaplanować.Bardzo jestem ciekawa jej opinii.

reklama
Do góry