reklama
monik75
Mama Mai i Oskarka
Franiu cudnie się śmiejesz :-) A "O" bardzo ładnie ćwiczysz z mamusią
Aga kolejny Wasz sukces! Super :-)
Aga kolejny Wasz sukces! Super :-)
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Beti, czyli najwyraxniej nie jest to regułą. Zresztą p logopedk napisała , ze "bardzo wiele dzieci z niedosłuchem tak mówi" a nie "wszystkie". Najwyraxniej i bez niedosłuchu tak można. Alex ma zajęcia logopedyczne? Pytałas kiedyś skąd to może byc?
Zuza-Anna, za tydzień mały zaczyna grupowe zajęcia w ośrodku dla dzieci niedosłyszących. Mają one ze zadanie oswoić go ze światem dxwięków i nauczyc funkcjonowania w nim. Tak więc...jeszcze was nawiedzimy we Wroclawiu Uwierz mi, że dla mnie/dla nas ta cecha Frania jest b kłopotliwa i najzwyczajniej szkoda nam go strasznie..
Monika, dzięki Odkad Franiu ma te aparaty jest w stanie powtórzyc naprawde wiele dźwięków. Widzę, że z każdym dniem nasladuje więcej
Zuza-Anna, za tydzień mały zaczyna grupowe zajęcia w ośrodku dla dzieci niedosłyszących. Mają one ze zadanie oswoić go ze światem dxwięków i nauczyc funkcjonowania w nim. Tak więc...jeszcze was nawiedzimy we Wroclawiu Uwierz mi, że dla mnie/dla nas ta cecha Frania jest b kłopotliwa i najzwyczajniej szkoda nam go strasznie..
Monika, dzięki Odkad Franiu ma te aparaty jest w stanie powtórzyc naprawde wiele dźwięków. Widzę, że z każdym dniem nasladuje więcej
Aguś widziałam filmik.
Franek w swojej maleńkości jest naprawdę wielki !!!
Ależ zapał on ma do tego ćwiczenia.
Potencjał ogromny w nim drzemie .
A ten jego uśmiech powalający ...
Ech zakochałam się i poryczałam z radości
Franek w swojej maleńkości jest naprawdę wielki !!!
Ależ zapał on ma do tego ćwiczenia.
Potencjał ogromny w nim drzemie .
A ten jego uśmiech powalający ...
Ech zakochałam się i poryczałam z radości
sylwetka74
Fanka BB :)
Brawo dla Frania!!!! Śmiech i uśmieszki - bezcenne.
joanna1977
Zaangażowana w BB
Filmiki swietne-a smiech Frania powala-ON jest cudny
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Dziekuję Wam ponownie
As, Ty uważaj kobietko, bo w Twoim stanie łatwo o wzruszenia
Beti, spytaj o to swojego logopedę. Ja powinnam się już dawno umawiac na wizyte u dr Ł, ale po prostu nie wiem kiedy.. mamy teraz tyle wizyt diagnostycznych, że po prostu nie mam pojęcia jak to zaplanować.Bardzo jestem ciekawa jej opinii.
As, Ty uważaj kobietko, bo w Twoim stanie łatwo o wzruszenia
Beti, spytaj o to swojego logopedę. Ja powinnam się już dawno umawiac na wizyte u dr Ł, ale po prostu nie wiem kiedy.. mamy teraz tyle wizyt diagnostycznych, że po prostu nie mam pojęcia jak to zaplanować.Bardzo jestem ciekawa jej opinii.
reklama