FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliczne zdjecieKerna, może to i myśl? Musze spojrzeć jakie są ceny wag kuchennych, bo nie mam takowej.
A poniżej zdjęcie z dzisiejszego karmienia po kąpieli. Optymistycznie zrobiłam 60 ml, poszło 15..:-( Choroba, martwię się..
Zobacz załącznik 178818
Dobrze Ci powiedzieli.Jula była na Neutrogenie do czasu kiedy nie przekroczyła 3 kg.Wtedy stopniowo zmienialiśmy mleczko,ale małymi kroczkami.Zmiana mleka zajeła nam blisko 3 tyg.Te maleństwa nie jedzą dużo,ale częściej.U nas karmienie odbywało się nawet co 1- 1,5 ale po troszeke.Długo tak było.Jula mając roczek zjadała ok.80-100 ml na jedno karmienie,kiedy jej rowieśnicy urodzeni o czasie pili po 250ml.Ok Dowikla, postaram się:-) Nie należę do pamikar, więc powinnam dać radę
Podaję małęmu Bebilon Nenatal Premium. W klinice powiedziano mi, że wczesniaki powinny otrzymywać pokarm dla dzieci z niską masą urodzeniową nawet do czasu osiągnięcia 3.500-3.700. To pewnie jeszcze z cały listopad w naszym przypadku.