reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

Cały ranek zastanawiałam sie co mam życzyć Franusiowi..... zdrowia... no jasne , radosnych chwil.....
Naszła mnie wczoraj taka refleksja .... walczymy o pełna sprawnośc naszych dzieci, od niedawna ja tez walcze aby mój synek wrócił do siebie po ciezkim wypadku.....ale wiem ze juz nigdy nie bedzie taki jak dawniej.... do niedawna na ta mysl siedziałam i płakałam, ale teraz pomyslałam sobie, ze cóz głową muru nie rozwalisz ...
Bede walczyc o jak najlepszy komfort zycia, bede walczyc co sił aby moje dziecko , inne niz reszta rówieśnków, było szczesliwe aby jego niepełnosprawnośc nieprzekreslała jego marzen, aby mógł siegac tam gdzie wzrok nie sięga .....
Inny nie oznacza ze gorszy ....Otoczony przyjaciółmi swiadom swej wartości bedzie szczesliwy ,a być moze szczesliwszy niz pełnosprawni..... i tego Wam życze....
Franiu życze Ci abyś w przyszłości poczytał to forum i zobaczył jak Twoja mama walczyła o Ciebie o to abys był szczesliwy, i abyś wiedział ze jestes WYJĄTKOWY.
pozdrawiam:)

reklama
Dziękuję Wam dziewczyny.
Wasze wypowiedzi są niesamowite..
Amethys, wydaje mi się, że ogromnie ważne jest, aby nasze dzieciaczki miały wokół siebie przyjaciół, zeby nie były samotne..

My już po torciku, Franiowi baaaardzo smakował:)

20RVXRMl8H7Ob0pP8X.jpg

9kNcaUraJWQwcZt7PX.jpg

Torcik widać,że bardzo smakował ;)
Trochę spóźnione,ale szczere życzenia dla Franusia. Niech rośnie zdrowo i nadal pozytywnie zaskakuję postępami nie tylko Ciebie ale nas tu na forum również ;)
Agnieszko - Tobie życzę jeszcze więcej optymistycznego podejścia ;)
Ucałuj Młodego ;)))

Spóźnione ale szczera życzenia urodzinowe dla Franusia! Dużo zdrówka, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka. Samych radosnych i pogodnych dni, żeby na Twojej ślicznej buzi zawsze gościł taki "łobuziarski" usmiech. Wszystkiego naj.

Ostatnio coś nie wyrabiałam z czasem i nie zagladałam tutaj. Postaram się nadrobić zaległości...
Każda z nas co jakiś czas łapie "doła", pyta dlaczego? Ja przyznaje się szczerze, że gdy urodził się Kuba nie mogłam patrzec na kobiety w ciąży, zazdrościłam im bezproblemowej ciąży i "normalnego" macierzyństwa... Ten ból długo tkwił we mnie i dopiero od niedawna czuje, że w koncu zaznajemy tej normalności. Dziewczyny głowa do góry, kiedys przecież musi wyjść słońce.

reklama
Jeszcze raz dziewczyny z całego serca dziękuję Wam za życzenia dla Frania:)

My juz po logopedzie dziś. P Ania stwierdziła, że musimy "coś" zrobić z sensoryką Franca bo jest masakra. Buzia cały czas jest b nadwrażliwa, stopy też, dłonie jeszcze trochę. Nie wiem, gdzie ja tu znajdę dobrego terapeutę SI..Zobaczymy. No i zobaczymy jak z kasiurą będzie. 2 spotkania z logopedką i dziś faktura na 180 zł.. Czas podkręcić Allegro:)
Jutro jedziemy do dr Łady, zobaczymy, co ona powie w temacie.

Do góry