reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Jeszcze raz dziękuję za życzenia:)

Zaraz po moim dzisiejszym wpisie tutaj zadzwoniła do mnie dr Ł, że musi przełożyc nasza wizyte bo jakas kontrola jutro itd. Zaproponowała mi piątek o 13.30 ino w Siemianowicach. Pojedziemy, a jakze:) Tylko..na piątek już mieliśmy zaplanowany wyjazd do Piotrkowa.. więc trasa bedzie długa. Jedziemy na kilka dni do rodziny ciekawej Frania naszego. Trasa długa przed nami, bo az w lubelskie zawitamy.
Ale..laptopa biorę za sobą..;-)

Franiu kochany przyjmij jeszcze jedne mocno spóźnione ale serdeczne życzenia, żebyś zawsze był takim Super Facecikiem z cudownym usiemiech i dużo, dużo zdrówka :-)

Gdzie będziecie w lubelskim?

Widać, że Franiowi torcik smakował i sądząc po zdjęciach nawet otoczenie nie bardzo ucierpiało ;-) Czyli z samodzielnym jedzeniem nie jest najgorzej chyba.
Z tego, co piszesz w piątek czeka Was niezły maraton. To wszystko w jeden dzień :szok: ?!

Majka, staram sie dawac Franiowi do samodzielnego jedzenia , co sie do tego nadaje - kanapke, banana, chrupki, placuszki. A tu na zdjęciu wyglada super, w rzeczywistosci torcik został zjedzony raczką, łyżeczka super jak udawało mu się weń trafić, przykleiło się troche bitej smietany i mały ja zlizywał z łyżeczki. Generalnie do jedzenia łyżeczka to jeszcze lata świetlne. Ale - jak pisałam - jak tylko się da, to łyżeczke daje mu w łapkę:)

Bershka, po nie damy rady bo potem lecimy do Piotrkowa a wizyta potrwa ze 2 godz.
Moglibysmy przed? Kurcze, musiałabym sprawę obgadać z R, ale w razie czego planujesz coś w piątek między 12 a 13?:)

Nie napisałam, że na 2 urodziny Franiu ważył 10.600:)
Całkiem nieźle, prawda?:)

reklama
Waga super:tak:
Jestem ciekawa ile Aleks waży, 16.08 mamy szczepienie, czuję jak go chwytam w czasie ćwiczeń że ciałka ma mniej:-(
Nie wiem czy schudł (ostatnio mniej je) czy wyciągnął się i przez to takie wrażenie że chudszy.

Do góry